Galați: Rezervorul de apă al fabricii de conserve din Tecuci a cedat și a avariat 20 de autovehicule, o hală și anexe

Galați: Rezervorul de apă al fabricii de conserve din Tecuci a cedat și a avariat 20 de autovehicule, o hală și anexe

Rezervorul de apă de 1.000 metri cubi aparținând fabricii de conserve din Tecuci a cedat sâmbătă seara, iar valul de apă a avariat 18 mașini și două TIR-uri, a inundat o hală și mai multe anexe ale societății comerciale, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Cătălin Sion.

Potrivit sursei citate, cauzele incidentului ar putea fi uzura bazinului sau defecțiunea unui robinet.

"În urma verificărilor la fața locului s-a constatat că avarierea s-a produs în urma uzurii morale a acestui bazin sau a defecțiunii tehnice a unui robinet. Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale. Valoarea aproximativă a pagubelor este în curs de stabilire. Oricum este o pagubă foarte mare. Acel rezervor aparținea unui operator economic, o fabrică de conserve', a declarat Cătălin Sion.

El a precizat că evenimentul a avut loc sâmbătă, când printr-un apel la 112 s-a semnalat faptul că în curtea unei societăți comerciale din zona industrială a municipiului Tecuci un bazin de apă a cedat și un val de apă a avariat mașini și a inundat o hală, o curte și niște anexe ale fabricii.

"A fost vorba despre un bazin de apă de 1.000 metri cubi care a cedat. Era pe jumătate cu apă, iar apa care s-a revărsat a afectat 18 mașini aparținând operatorului economic în cauză și unor persoane fizice, dar și două TIR-uri. Au fost afectate și o curte, o hală de circa 100 metri pătrați și câteva anexe. S-a intervenit cu motopompe și două autospeciale pentru evacuarea apei", a spus Sion.

AGERPRES/(A, AS — autor: Dan Paic, editor: Mihai Simionescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”