Galaţi: Tatăl fetiţei de doi ani decedată în condiţii suspecte a fost reţinut

Galaţi: Tatăl fetiţei de doi ani decedată în condiţii suspecte a fost reţinut

Tatăl fetiţei de doi ani decedată în condiţii suspecte în localitatea Iveşti a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor asupra unui membru al familiei, informează, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Potrivit sursei citate, procurorii l-au reţinut pentru 24 de ore pe tatăl fetiţei de doi ani, după ce rezultatul autopsiei a arătat că minora a fost lovită repetat, corpul copilei fiind plin de vânătăi.

După necropsie, s-a schimbat şi încadrarea faptei, din ucidere din culpă în omor asupra unui membru al familiei.

Tatăl va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

O fetiţă de doi din localitatea Iveşti a fost găsită, joi, în stop cardiac la domiciliu de către personalul medical şi, în pofida manevrelor de resuscitare, a decedat.

Incidentul a fost anunţat la 112 de părinţii micuţei, care ar fi precizat că aceasta s-ar fi înecat cu ceva. Personalul medical sosit la faţa locului a făcut manevre de resuscitare zeci de minute, dar nu au mai putut face nimic.

De asemenea, salvatorii nu au găsit corpuri străine în organism.

"O fetiţă de doi ani a fost preluată de un echipaj de al nostru de la Ambulanţă. A fost găsită în stop cardiac, deşi iniţial părinţii ar fi spus că s-a înecat cu ceva. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD cu medic. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de zeci de minute, însă fără răspuns. Nu a fost găsit niciun corp străin, nici de către personalul nostru, nici de cei de la SMURD", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, Mihai Polinschi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”