GCS: 27 de decese raportate la bolnavi de COVID-19; 17 sunt anterioare ultimelor 24 de ore

GCS: 27 de decese raportate la bolnavi de COVID-19; 17 sunt anterioare ultimelor 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) informează că în ultimele 24 de ore au fost raportate 27 de decese (12 bărbaţi şi 15 femei) la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, însă 17 dintre acestea sunt de anul trecut şi de la începutul acestui an, fiind introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătăţii, de către Direcţiile de sănătate publică din ţară, în urma verificărilor efectuate.

Pacienţii decedaţi au fost internaţi în spitale din judeţele Alba, Argeş, Bihor, Constanţa, Dolj, Iaşi, Maramureş, Olt, Timiş şi Vaslui.

Conform sursei citate, dintre cele 27 - unul a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 de ani, unu lla categoria 50-59 de ani, 8 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 8 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 9 decese la categoria de vârstă peste 80 ani.

26 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

Până duminică, în total, 31.861 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale