GCS: Încă 38 de persoane infectate cu COVID-19 au murit; numărul total al deceselor - 3.850

GCS: Încă 38 de persoane infectate cu COVID-19 au murit; numărul total al deceselor - 3.850

Alte 38 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total al deceselor în România ajungând la 3.850, informează, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 38 de decese - 28 bărbaţi şi 10 femei - ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus internaţi în spitalele din Alba, Argeş, Bacău, Bihor, Brăila, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Ialomiţa, Mureş, Neamţ, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov şi Bucureşti.
 


Dintre acestea, un deces a fost deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 2 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 3 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 12 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 9 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 11 decese la categoria de peste 80 de ani.

Conform GCS, 35 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar trei pacienţi decedaţi nu au prezentat comorbidităţi. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

2 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…

3 Criza energetică europeană se va înrăutăți în această iarnă. Consumatorii ar putea fi rugați să consume mai pu…

4 Așa o fi?

5 VIDEO Trei români beți au devastat un bar în Italia, i-au bătut pe angajați și pe proprietar