GCS: Încă 42 de persoane infectate cu COVID-19 au murit; numărul total al deceselor - 3.196

GCS: Încă 42 de persoane infectate cu COVID-19 au murit; numărul total al deceselor - 3.196

Alte 42 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total al deceselor în România ajungând la 3.196, informează, vineri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 42 de decese - 25 bărbaţi şi 17 femei - ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Argeş, Bihor, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Mureş, Olt, Prahova, Sibiu, Tulcea, Vaslui.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30 - 39 de ani, câte două la categoria de vârstă 40 - 49 ani şi 50 - 59 ani, 13 la categoria de vârstă 60 - 69 ani, opt decese la categoria de vârstă 70 - 79 ani şi 16 la categoria de peste 80 de ani.

Conform GCS, 38 dintre decese s-au înregistrat la pacienţi care au prezentat comorbidităţi. Un pacient decedat nu a prezentat comorbidităţi, iar pentru alţi trei pacienţi nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”