GCS: Încă trei persoane infectate cu noul coronavirus au murit; numărul total al deceselor - 50

Încă trei persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit în România, numărul total al celor decedaţi din această cauză ajungând în prezent la 50, informează luni Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre un bărbat de 59 de ani din judeţul Bacău, unul de 74 de ani din judeţul Hunedoara şi o femeie de 60 de ani din acelaşi judeţ.

Bărbatului de 59 de ani din judeţul Bacău i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în data de 26 martie, care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi, rezultatul fiind confirmat pozitiv în 27 martie. Pacientul a murit luni la Spital Judeţean de Urgenţă Bacău - Secţia Boli Infecţioase. Avea ca patologie preexistentă hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II decompensat.

Cel de-al doilea bărbat de 74 de ani din judeţul Hunedoara a fost internat pe data de 19 martie în Secţia de oncologie din Deva. Pe data de 27 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. Pacientul a decedat pe 27 martie, însă a fost confirmat luni cu noul coronavirus. Bărbatul avea adenocarcinom gastric stadiul IV, carcinomatoză peritoneală.

Femeii de 60 de ani din judeţul Hunedoara i s-au recoltat probe biologice în data de 26 martie pentru COVID-19, care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. Pacienta a murit pe 29 martie la Spitalul Municipal Hunedoara - Secţia ATI. A fost confirmată luni cu infecţie cu noul coronavirus.

Pacienta a fost transferată din Institutul Cardiovascular Timişoara în data de 26 martie, fiind contact de salon cu un caz confirmat. Avea ca patologie preexistentă cardiopatie, insuficienţă cardiacă. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

2 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

3 Amănunte / Fotografia a fost făcută luni în biroul premierului / Surse spun că autorul ar fi Ionel Dancă, șeful Ca…

4 Așa o fi? Șeful Cancelariei premierului prins într-o afacere patronată de controversatul șef de la Resurse Min…

5 BREAKING / Președintele interimar al Senatului, pesedistul Cazanciuc, cere CCR să îl scape pe Tăriceanu de cel m…

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I