Gem scândurile de durere/Andreea Tonciu s-a apucat de cântat manele!

Gem scândurile de durere/Andreea Tonciu s-a apucat de cântat manele!

Cutremur în showbiz-ul din România. Andreea Tonciu s-a reprofilat și a ales un domeniu cu totul și cu totul diferit. Bruneta nu se mai ascunde de nimeni și a făcut totul public pe rețelele de socializare, iar reacțiile fanilor nu au încetat să apară, scrie Voxbiz.ro .

Andreea Tonciu și-a descoperit o nouă pasiune, muzica, iar imediat a pus-o și în practică. Bruneta a lansat prima ei piesă, o colaborare cu un cunoscut manelist, Tzancă Uraganu. Așa cum era de aștepat, piesa a acaparat atenția publicului.

Ce piesă a lansat Andreea Tonciu

Piesa lansată de Andreea Tonciu și Tzancă Uraganu se numește ”Eu reprezint femeile” și a strâns deja aproape 1 milon de vizualizări pe YouTube. Bruneta a împărtășit totul cu fanii ei, pe pagina de Instagram, unde le-a lăsat clipul video.

”Dragilor, o super nebunie! Sper să ajungă la inimile voastre”, a scris Andreea Tonciu.

Așa cum era de așteptat, au început să curgă comentariile. Unele pozitive, altele negative, însă acest lucru nu o oprește pe brunetă să se bucure de succes. Oana Zăvoranu s-a numărat și ea printre vedetele care a reacționat ironic după postarea melodiei.

Ce studii are Andreea Tonciu

Puțini știu însă că Andreea Tonciu a excelat în perioada liceului. Bruneta a luat o notă mare la examenul de Bacalaureat din 2005, 8.24. Cea mai mică notă a luat-o la matematică, de 5.55, însă la Limba Românăș și la materia la alegere, vedeta s-a descurcat mai bine.

Totuși, un fost coleg de-al său mărturisea recent că aceasta nu și-ar fi meritat notele. În perioada în care a susținut examenul, directoarea liceului era chiar mătușa vedetei, așa că este posibil ca notele să nu fie cele meritate.

Vedeta nu a vrut să rămână doar cu liceul, așa că a mers mai departe și a terminat și o Facultate. Andreea Tonciu a studiat Facultatea de Management Turistic, însă se pare că nu a avut nevoie de aceste studii pentru a ajunge la cariera de acum, relatează Voxbiz.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /