Genoa, formația lui Pușcaș, Drăgușin și Drăguș, a revenit în Serie A. Imagini spectaculoase de la petrecere VIDEO

Genoa, formația lui Pușcaș, Drăgușin și Drăguș, a revenit în Serie A. Imagini spectaculoase de la petrecere VIDEO

După doar un an petrecut în eșalonul al doilea, Genoa a revenit în Serie A, grație și celor trei români care evoluează acuolo: George Pușcaș, Radu Drăgușin și Denis Drăguș. ”Grifonii” sunt siguri că nu mai pot scăpa locul secund din Serie B, astfel că au declanșat fiesta.

Genoa a trecut cu 2-1 de Ascoli în ultimul meci și a promovat matematic în Serie A, cu două etape rămase de disputat din actualul sezon. Imediat după fluierul final al partidei, genovezii au început sărbătoarea, iar Pușcaș, Drăgușin și Drăguș au celebrat alături de proprii suporteri.

Jucătorii de la Genoa au mers cu un autocar descoperit prin oraș, fiind aclamați de fanii care au umplut până la refuz străzile.

George Pușcaș, în autocar, sărbătorind promovarea alături de fani. Foto Instagram

După 36 de etape, ”grifonii” au 70 de puncte, 8 peste echipa de pe locul 3. Radu Drăgușin a jucat în toate partidele din acest sezon și a contribuit și cu 4 goluri, fapt mai rar întâlnit la un fundaș. George Pușcaș a puntat tot de atâtea ori, în cele 23 de partide jucate, în timp ce Denis Drăguș, adus în iarnă sub formă de împrumut, a evoluat în 5 întâlniri, fără să înscrie.

image

În Serie A vor juca în sezonul următor și Mihai Popa, portarul transferat zilele trecute de AC Torino de la FC Voluntari, dar și Răzvan Marin, care și-a adus contribuția la Empoli la evitarea retrogradării. Cel mai probabil și Ciprian Tătărușanu, acum la AC Milan, își va găsi o echipă tot din primul eșalon din Italia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep