Ghinea (USR): Dragnea a propus ca premier un om de paie lăsat la Ministerul Dezvoltării

Ghinea (USR): Dragnea a propus ca premier un om de paie lăsat la Ministerul Dezvoltării

USR nu va vota propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de premier, "care este una proastă și ineficientă", a declarat miercuri deputatul USR Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene.

"O propunere dezamăgitoare. Un om de paie lăsat de Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltării, care a tras manete pe la Ministerul Dezvoltării, inclusiv anul ăsta, și am simțit asta în interiorul Guvernului, și care va conduce, dacă va ajunge în poziția asta, un Guvern disfuncțional, pentru că nu putem avea două structuri de putere — un Guvern și un partid care monitorizează acest Guvern. Deci, practic, Liviu Dragnea își lasă un om de paie pentru a putea să-și pregătească terenul să vină el prim-ministru", a spus Ghinea, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că aceste lucruri vor fi comunicate și președintelui Iohannis de către delegația USR care va merge la consultările de la Cotroceni.

Întrebat ce făcea mai exact Sevil Shhaideh, Ghinea a arătat că "s-a auzit că la Ministerul Dezvoltării a lăsat dl Dragnea oamenii săi și că diverse inițiative erau blocate de aceștia''. "Nu pot să pun mâna pe ceva exact, dar, când simți că se împiedică ceva, te uiți cine îți bagă bețe în roate și doamna respectivă era cu bățul în roată, ca să zic așa", a susținut el.

Propunerea social-democraților pentru funcția de prim-ministru este Sevil Shhaideh, a anunțat miercuri președintele PSD, Liviu Dragnea.

El a spus că "deocamdată" nu poate solicita această funcție pentru sine.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…