„Ghinion comisare, am filmat camera întoarsă”/Protestatarul Dide acuză că a fost bătut în Secţia 1 de Poliţie după ce a proiectat „aRAHAT” pe sediul MAI

„Ghinion comisare, am filmat camera întoarsă”/Protestatarul Dide acuză că a fost bătut în Secţia 1 de Poliţie după ce a proiectat „aRAHAT” pe sediul MAI

„Ghinion comisare, am filmat camera întoarsă”/Protestatarul Dide acuză că a fost bătut în Secţia 1 de Poliţie după ce a proiectat „aRAHAT” pe sediul MAI.

Cunoscutul protestatar Cristian-Mihai Dide susţine că a fost bătut în duba Poliţiei dar şi în Secţia 1 din Capitală după ce a proiectat pe sediul Ministerului de Interne mesaje împotriva lui Marcel Vela şi a lui Raed Arafat. Pentru a-şi susţine afirmaţiile, Dide a postat o serie de imagini şi un video pe pagina sa de Facebook, relatează Epoch Times.

În poveste este implicat şi un comisar de poliţie care ar fi întors camera de supraveghere din interiorul Secţiei şi l-ar fi lovit pe Dide de trei ori de tocul uşii.

Redăm mai jos relatarea lui Dide:

Hai să vă povestesc cum a interacţionat fruntea mea cu tocul uşii de la biroul 'ImageTrack' de la Secţia 1 Poliţie Bucureşti, în vremea mareului patriot religios Marcel Vela.

Piaţa Victoriei fiind ocupată de nişte cetăţeni ce îşi exercitau dreptul la libera exprimare, dar din punctul meu de vedere pentru nişte fakenews-uri, am decis cu prietenii noştri să mergem să ne exercităm şi noi acelaşi drept, dar la MAI, împotriva lui Vela şi aRahat.

Toate bune şi frumoase până apar aceiaşi poliţişti ce m-au încătuşat şi în 2018, la spotlight. De această dată vin însoţiţi de un comisar (am aflat ulterior de la Evelina Morar). Urmează discuţia celebră, vrei actul meu de identitate, arată-mi insigna, nici unul dintre ei nu o avea în piept, la secţie mi s-a spus că nu este nevoie de insignă atât timp cât are pistol. Respectivul comisar se poate observa că este în hanorac.

În fine, sunt încătuşat cu mâinile la spate, aruncat într-o maşină apoi raliu până la secţia 1. Pe drum am fost lovit la cap de mânerul metalic amplasat deasupra uşii, şi am sângerat. După vreo oră jumătate de stat pe hol, încătuşat, deshidratat, pentru că am cerut apă şi nu mi s-a dat deoarece nu au pahare, nu mi s-au acordat nici îngrijiri medicale, cu o groază de drepturi încălcate, apare şi domnul comisar, tot în trening.

Cere să fiu dus într-un birou şi să nu mă mai ţină pe hol. Când să intrăm în birou îmi spune să mă opresc, se uită să vadă dacă există camere de înregistrare video, ia un scaun, întoarce camera, coboară de pe scaun şi mă loveşte de 3 ori de tocul uşii, după care îi cere colegului care mă încătuşase şi în 2018, să îmi scoată cătuşele. Aceştia sunt eroii voştri din linia întâi. Ghinion comisare, am filmat camera întoarsă.

 
 
 

Toate acestea pentru o proiecţie laser, pentru dreptul meu de a spune că aRahat este un hoţ şi Vela un incompetent care nu ştie că pe vremea comuniştilor nu era jandarmerie.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…