Gigi Becali anunță noi ”epurări” în lotul FCSB: ”Fac selecție la locul de muncă”

Gigi Becali anunță noi ”epurări” în lotul FCSB: ”Fac selecție la locul de muncă”

Gigi Becali i-a transferat în ultimele săptămâni pe Andrea Compagno și pe Billel Omrani pentru a întări ofensiva FCSB-ului și anunță că este pregătit să se despartă de o parte dintre jucătorii care nu s-au adaptat și nici nu aveau când să se adapteze la FCSB.

Gigi Becali - cu o mâna ia, cu alta dă afară jucători. Foto Arhivă Adevărul

Vadim Rață a jucat 108 minute pentru FCSB și a fost dat afară, iar ”epurările” continuă. „Așa cum am mai spus, eu fac selecție acum la locul de muncă. Am făcut selecție acum și l-am trimis pe Rață înapoi, mai fac iar selecție în iarnă. Vor mai fi încă vreo 2-3 care pleacă”, a anunțat Gigi Becali la PRO ARENA. Următorii pe lisă sunt Bogdan Rusu și Marco Dulca, despre care patronul vicecampioanei a spus deja că vor părăsi echipa în iarnă. Cei doi vor fi urmați de Denis Haruț (23 de ani), despre care Becali a susținut că a fost „zero” în meciul Universitatea Craiova (1-2) și care a prins 6 meciuri în tricoul roș-albastru.

Milioanele contează

”De ce să fie moment dificil, ce sunt nebun? Ce dificil moment când au intrat 4 milioane și mai intră milioane în cont. Ce dificil? E adevărat că eu fac calcule, dar echipa asta o să fie imbatabilă, va câștiga meci de meci. Ca să intrăm în play-off, trebuie să batem Petrolul și urcăm pe locul șase.

Prima dată spun ce e real, asta e realitatea, dar după spun și optimismul meu. Nu pot spune că sunt bucuros, că suntem pe locul 14, spun realitatea și ce cred eu că se va întâmpla în viitor. Nu ai cum să îl dai afară pe Dică, 8 milioane în cont, ai mai luat și de pe Tănase 3 milioane, 11 milioane. Pe mine banii mă interesează, să duc echipa mai departe”, a încheiat Gigi Becali.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

3 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 Cele trei nume luate în considerare de PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează