Gimnastică artistică: Trei medalii pentru români, aur, argint și bronz, la Cupa Mondială de la Paris

Gimnastică artistică: Trei medalii pentru români, aur, argint și bronz, la Cupa Mondială de la Paris

Sportivii români au cucerit trei medalii, una de aur, una de argint și una de bronz, duminică, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Paris, o ultimă verificare înaintea Campionatelor Mondiale de la Montreal.

Larisa Iordache a câștigat medalia de aur la bârnă, cu 14,200 puncte, potrivit paginii de Facebook a Federației Române de Gimnastică, și medalia de argint la sol, cu 13,650 puncte, devansată de Claudia Frangapane (Marea Britanie), 13,900. La paralele, Larisa Iordache s-a clasat pe locul 4, cu 13,800 puncte.

Ioana Crișan a terminat pe locul 8 la sol, cu 10,950 puncte.

La masculin, Marian Drăgulescu a obținut medalia de bronz la sol, cu 14,100 puncte, fiind depășit în clasament de guatemalezul Jorge Vega Lopez, 14,350 puncte, și de ucraineanul Petro Pahniuk, 14,150. La sărituri, ''veteranul'' a ocupat locul al patrulea, cu 14,525 puncte, la 250/1000 de bronzul obținut de ucraineanul Olge Verniaev.

Vlad Cotuna a obținut locul 5 la paralele, cu 13,900 puncte, Cristian Bățagă a ocupat locul 5 la cal cu mânere, cu 14,200 p.

Campionatele Mondiale de la Montreal vor avea loc între 2 și 8 octombrie.

În weekend-ul trecut, la Cupa Mondială de la Szombathely (Ungaria), Cătălina Ponor a cucerit aurul la bârnă și argintul la sol, iar Marian Drăgulescu a obținut argintul la sol și aurul la sărituri.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...