Giurgiu: Cetăţean român, cercetat după ce a încercat să iasă din ţară cu un autoturism căutat în Marea Britanie

Giurgiu: Cetăţean român, cercetat după ce a încercat să iasă din ţară cu un autoturism căutat în Marea Britanie

Un cetăţean român în vârstă de 57 de ani este cercetat pentru tăinuire după ce a fost depistat de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încerca să scoată din România, pe platformă, un autoturism în valoare de 61.100 de lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 57 de ani, la volanul unui autovehicul cu platformă pe care transporta un autoturism marca Audi A6, an de fabricaţie 2012. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul de pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în data de 7 decembrie 2019", se arată într-un comunicat de presă emis joi de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Sursa citată menţionează că cetăţeanul român a declarat că transporta autoturismul la solicitarea unui prieten şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenţia autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Giurgiu, până la finalizarea cercetărilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…