Godină face PUI! Uite ce-a REFUZAT un AGENT de la RUTIERĂ!

Godină face PUI! Uite ce-a REFUZAT un AGENT de la RUTIERĂ!

Marian Godină începe să facă pui în Poliție! Un agent de circulație din comuna brașoveană Vulcan a refuzat o mită de 4000 de lei! Omul legii a dat alarma și mituitorul a fost prins în flagrant.

Un bărbat din Codlea, județul Brașov a fost prins joi după-amiază în flagrant de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov în timp ce dădea mită suma de 2200 lei unui agent de circulație din comuna brașoveană Vulcan. Banii reprezentau o primă tranșă din suma de 4000 de lei oferită polițistului care îi reținuse permisul de conducere.

Micuțiu George Adrian a fost tras pe dreapta în data de 17 februarie de către agentul postului de poliție Vulcan, care i-a reținut permisul pentru că șoferul se afla sub influența alcoolului. Mai mult, agentul a deschis pe numele șoferului un dosar penal, astfel încât acesta risca între 1 și 5 ani de închisoare.  Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov ”i-a oferit agentului de poliţie care instrumenta dosarul său, sume de bani (de la 2500 lei la 4000 de lei), cu scopul de a-l determina pe agent să nu-şi exercite atribuţiunile legale vizând efectuarea urmăririi penale și pentru ca acesta să-i restituie inculpatului MICUȚIU GEORGE ADRIAN permisul de conducere auto, reținut în cauza penală, iar la data de 03.03.2016, în continuarea activității infracționale, i-a oferit agentului de poliție suma de 2.200 de lei, din totalul de 4.000 lei”.

Agentul a dat, însă, alarma și a fost organizat flagrantul.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov, beneficiind de sprijinul tehnic de specialitate acordat de către Departamentul de Informaţii de Protecţie Internă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

2 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Informație / Ludovic Orban nu va mai fi desemnat să formeze un nou guvern după alegerile din 6 decembrie