Godină speră că Boureanu va fi dus la mandat: „Ar fi incredibil să nu fie așa.”

Godină speră că Boureanu va fi dus la mandat: „Ar fi incredibil să nu fie așa.”

Marian Godină speră ca Boureanu să fie dus la mandat și să ia 30 de zile. „Aș pune pariu că acest domn o să primească mandat de arestare pentru 30 de zile. Ar fi incredibil să nu fie așa.”, a scris el pe Facebook.

Fostul deputat s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, după ce a lovit un polițist

UPDATE: Cristian Boureanu este la un pas de arest, după ce a lovit un polițist în aceasta noapte. Acum, fostul deputat este în spital dar va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecatoria Sector 1.

Fostul deputat Cristian Boureanu a făcut scandal în trafic cu poliţiştii de la Rutieră. Boureanu i-a înjurat pe poliţişti, i-a ameninţat şi l-a lovit pe unul dintre ei. Boureanu s-a ales cu dosar penal pentru ultraj după ce a lovit un poliţist de la Brigada de Poliţie Rutieră, pe o stradă din zona pieţei Charles de Gaulle.

 Maşina în care se afla Boureanu, împreună cu iubita şi cu şoferul său, a fost oprită de poliţişti la un control de rutină. Fostul parlamentar a început să-i înjure pe poliţişti şi să-i ameninţe.

 Totul a culminat cu o lovitură aplicată unui poliţist în zona inghinală.

Ca să-l potolească, agenţii i-au pus cătuşe lui Boureanu şi l-au dus la sediul Poliţiei Rutiere. Ulterior, Boureanu a ajuns la Spitalul Floreasca, după ce i s-ar fi făcut rău.

Nu e prima dată când Boureanu are probleme cu legea, însă de aceasta data acuzația este una extrem de gravă. Ultrajul se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 6 ani. 

 



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…