Golf: Tiger Woods nu va fi acuzat de "conducere periculoasă" după accidentul său (şerif)

Golf: Tiger Woods nu va fi acuzat de "conducere periculoasă" după accidentul său (şerif)

Americanul Tiger Woods, starul golfului profesionist, nu va fi pus sub acuzare pentru "conducere periculoasă" după accidentul rutier în urma căruia a suferit răni grave la picioare, a anunţat şeriful comitatului Los Angeles, însărcinat cu ancheta în acest caz, informează AFP.

"O acuzaţie de conducere periculoasă implică numeroase elemente. Aici este vorba de un simplu accident", a spus şeriful Alex Villanueva în timpul unui briefing de presă pe internet.

Tiger Woods s-a rostogolit de mai multe ori, marţi dimineaţă, după ce a pierdut controlul asupra vehiculului pe o porţiune de drum abruptă şi predispusă la accidente, în apropiere de Los Angeles, fără ca în accident să fie implicate ale maşini, conform primelor elemente ale anchetei.

Conform salvatorilor sosiţi la faţa locului, jucătorul era "conştient" după accident, fiind scos din vehicul cu "răni grave la ambele picioare".

Echipele de salvare au fost nevoite să folosească un instrument specializat îm descarcerare şi un topor pentru a-l extrage pe Tiger Woods din maşină, acesta evacuat apoi spre un spital din apropiere. Conform presei din Statele Unite, Woods s-a ales cu o gleznă distrusă şi fracturi la picioare, dintre care una multiplă.

Poliţia californiană a precizat că nu s-a găsit "nicio dovadă" care să sugereze că Tiger Woods conducea sub influenţa drogurilor, medicamentelor sau alcoolului în momentul accidentului de marţi dimineaţă.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...