Grindeanu a zâmbit când a auzit că a fost exclus din PSD. „Care PSD? PSD-ul din capul lui Dragnea și Firea? Vedem la moțiune!”

Grindeanu a zâmbit când a auzit că a fost exclus din PSD. „Care PSD? PSD-ul din capul lui Dragnea și Firea? Vedem la moțiune!”

Premierul Sorin Grindeanu a zâmbit când a auzit că a fost exclus din PSD. „Care PSD? PSD-ul din capul lui Dragnea și Firea? Vedem la moțiune!”, a spus, enigmatic, încă prim-ministrul României.

Conform sursei noastre, Grindeanu a aflat încă de acum o lună că soarta sa în fruntea guvernului este pecetluită. Și n-a stat degeaba. A știut, pas cu pas, toate manevrele făcute prin intermediul aparatului de propagandă al PSD la TV. „Oameni de bine” l-au ținut la curent cu toate ițele trase de Dragnea pentru a-l denigra în partid. Momentul cel mai tare pe care i l-a pregătit lui Dragnea a fost acum trei săptămâni, pe 28 mai la un meci de rugby, atunci când Grindeanu a apărut neanunțat. Iar Dragnea tocmai își plănuise o întâlnire de taină cu exclusul și înjuratul Zgonea. Grindeanu a fost cel care a anunțat, pe surse, presa. Iar ăla de la Teleorman s-a făcut roșu de furie.

De ce a zâmbit când a auzit că a fost exclus din PSD-ul lui Dragnea și Firea? Despre asta, un pic mai târziu...

Să știți că avem surse bune la Guvern...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii

3 Scandal sexual în handbalul românesc

4 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

5 De citit!