Grindeanu a zâmbit când a auzit că a fost exclus din PSD. „Care PSD? PSD-ul din capul lui Dragnea și Firea? Vedem la moțiune!”

Grindeanu a zâmbit când a auzit că a fost exclus din PSD. „Care PSD? PSD-ul din capul lui Dragnea și Firea? Vedem la moțiune!”

Premierul Sorin Grindeanu a zâmbit când a auzit că a fost exclus din PSD. „Care PSD? PSD-ul din capul lui Dragnea și Firea? Vedem la moțiune!”, a spus, enigmatic, încă prim-ministrul României.

Conform sursei noastre, Grindeanu a aflat încă de acum o lună că soarta sa în fruntea guvernului este pecetluită. Și n-a stat degeaba. A știut, pas cu pas, toate manevrele făcute prin intermediul aparatului de propagandă al PSD la TV. „Oameni de bine” l-au ținut la curent cu toate ițele trase de Dragnea pentru a-l denigra în partid. Momentul cel mai tare pe care i l-a pregătit lui Dragnea a fost acum trei săptămâni, pe 28 mai la un meci de rugby, atunci când Grindeanu a apărut neanunțat. Iar Dragnea tocmai își plănuise o întâlnire de taină cu exclusul și înjuratul Zgonea. Grindeanu a fost cel care a anunțat, pe surse, presa. Iar ăla de la Teleorman s-a făcut roșu de furie.

De ce a zâmbit când a auzit că a fost exclus din PSD-ul lui Dragnea și Firea? Despre asta, un pic mai târziu...

Să știți că avem surse bune la Guvern...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /