Grindeanu: Alexandru Petrescu, propus interimar în locul lui Florin Jianu

Grindeanu: Alexandru Petrescu, propus interimar în locul lui Florin Jianu

Ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, va asigura interimatul la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, în urma demisiei lui Florin Jianu, a anunțat joi premierul Sorin Grindeanu.

"O să fac o propunere pentru interimat, astfel încât să vină să susțină bugetul ministerului pentru IMM, pe ministrul Economiei, domnul Petrescu", a spus Grindeanu, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD.

În opinia sa, Florin Jianu nu a rezistat presiunii la care au fost supuși toți membrii Guvernului în ultimele două zile și "a făcut un pas înapoi".

"E valabil pentru toți membrii Cabinetului — ceea ce s-a întâmplat de ieri începând, când au devenit publice numerele noastre de telefon. Eu mi le-am ținut și salvat toate mesajele primite (...) de mine, de familia mea și de familiile tuturor miniștrilor. (...) Poate că unii dintre colegii mei, în speță domnul Florin Jianu, n-a rezistat la acest asalt și atunci la ceea ce înseamnă activitatea sa a făcut un pas în spate. Nu e simplu să primești înjurături legate de familia ta, de părinții tăi și așa mai departe", a susținut Grindeanu.

Premierul a subliniat că nu va renunța la ordonanțele pe justiție. "Am luat o hotărâre acum două zile și mergem mai departe, justificat", a spus el.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...