Grindeanu: Fiecare parlamentar va avea mâine pe pupitrul său programul de guvernare al PSD

Grindeanu: Fiecare parlamentar va avea mâine pe pupitrul său programul de guvernare al PSD

Fiecare parlamentar va avea pe pupitrul său programul de guvernare al PSD, luni, la votul moţiunii de cenzură, social-democraţii fiind pregătiţi să preia guvernarea, până la alegerile parlamentare, a declarat duminică prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu.

El a spus că are încredere că moţiunea de cenzură va fi votată şi va trece. "Mâine această moţiune de cenzură va fi votată şi adoptată", a afirmat Grindeanu, într-o conferinţă de presă.

"Nouă ni se pare esenţial ca românii să ştie, cu o zi înainte de votul pe moţiunea de cenzură, că PSD are un program de guvernare bine articulat şi extrem de minuţios, cu obiective realiste. Suntem pregătiţi în primul rând să luăm măsuri rapide", a susţinut el.

Grindeanu a declarat că "fiecare parlamentar va avea mâine pe pupitrul său programul de guvernare al PSD". "PSD va da jos guvernul Orban pentru a repara în regim de urgenţă România iar pentru asta ne-am pregătit în ultimele luni organizând zeci de focus grupuri pentru a înţelege mai bine care sunt aşteptările românilor", a spus el.

Prim-vicepreşedintele PSD a vorbit de necesitatea luării unor măsuri care să fie aplicate cât mai curând, până la alegerile parlamentare de la finalul anului.

"Ni se pare firesc să venim în primul rând cu măsuri gata să fie aplicate luna viitoare sau peste două-trei luni, nu peste doi-trei ani, asta mai ales pentru că guvernul care se va instala este unul cu un mandat extrem de scurt - până la alegerile din decembrie", a mai declarat Grindeanu.

Parlamentul se reuneşte în şedinţă comună luni, de la ora 14,00, în ultima zi a sesiunii extraordinare, pentru a dezbate şi vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi intitulată "Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....

5 Interesante amănunte...