Grindeanu merge pe mâna lui Tudose! A contestat excluderea din PSD

Grindeanu merge pe mâna lui Tudose! A contestat excluderea din PSD

Sorin Grindeanu, căruia premierul Mihai Tudose i-a transmis că-i păstrează un post de vicepremier, încearcă să rămână în PSD. Confirmând astfel faptul că nu va face parte din proiectul lui Ponta/Voiculescu.

Sorin Grindeanu a depus contestație împotriva excluderii sale din Partidul Social Democrat.

 „Am contestat conform statutului PSD acea decizie de excludere a mea din partid din care mi-am pierdut statutul de membru. Este o chestiune care se va judeca în forurile interne al partidului, la Comisia de Etică. Contestația mea este conform cu prevederile statutului. Este și dorința membrilor din Organizația Timiș de a face acest demers”, a declarat vineri Sorin Grindeanu la Antena 3.

 Membrii Comitetului Executiv Naţional au decis excluderea lui Sorin Grindeanu din Partidul Social Democrat. Sorin Grindeanu a fost membru al PSD timp de 20 de ani şi ocupă funcţia de preşedinte PSD Timiş.

 
Știre în curs de actualizare.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...