Grindeanu și Dragnea JOACĂ TEATRU! Au luat ușă cu ușă și strâng semnături! Dacă DNA îi va ataca vor da ORDONANȚĂ de DESFIINȚARE!

Grindeanu și Dragnea JOACĂ TEATRU! Au luat ușă cu ușă și strâng semnături! Dacă DNA îi va ataca vor da ORDONANȚĂ de DESFIINȚARE!

Surse din PSD extrem de bine poziționate spun că așa-zisul conflict dintre Dragnea și Grindeanu este doar o piesă de teatru ieftin pusă la cale de consultanții israelieni. Și că se va merge până la capăt cu „liberarea”! Mai mult, se strâng semnături, din ușă-n ușă, pentru a se arăta sprijinul față de Guvern și pentru a sonda starea de spirit a oamenilor în legătură cu mitinguri de amploare în favoarea actualei Puteri. Aceleași surse mai spun că în cazul în care procurorii DNA vor încerca să incrimineze penal pe vreunul dintre cei care au fost implicați în promovarea și adoptarea Ordonanței 13, în secunda doi, tot prin ordonanță, va fi desființat DNA și Procurorul-General schimbat. La pachet cu un set de măsuri care să legitimeze toate aceste „crime”!

PS. Ponta la Justiție. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska