Grindeanu și Dragnea JOACĂ TEATRU! Au luat ușă cu ușă și strâng semnături! Dacă DNA îi va ataca vor da ORDONANȚĂ de DESFIINȚARE!

Grindeanu și Dragnea JOACĂ TEATRU! Au luat ușă cu ușă și strâng semnături! Dacă DNA îi va ataca vor da ORDONANȚĂ de DESFIINȚARE!

Surse din PSD extrem de bine poziționate spun că așa-zisul conflict dintre Dragnea și Grindeanu este doar o piesă de teatru ieftin pusă la cale de consultanții israelieni. Și că se va merge până la capăt cu „liberarea”! Mai mult, se strâng semnături, din ușă-n ușă, pentru a se arăta sprijinul față de Guvern și pentru a sonda starea de spirit a oamenilor în legătură cu mitinguri de amploare în favoarea actualei Puteri. Aceleași surse mai spun că în cazul în care procurorii DNA vor încerca să incrimineze penal pe vreunul dintre cei care au fost implicați în promovarea și adoptarea Ordonanței 13, în secunda doi, tot prin ordonanță, va fi desființat DNA și Procurorul-General schimbat. La pachet cu un set de măsuri care să legitimeze toate aceste „crime”!

PS. Ponta la Justiție. 


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

2 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

3 VIDEO Primele imagini arată un dezastru! Apele din barajul Nova Kakhovka au ajuns deja în orașul Herson

4 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka

5 „Va afecta serios ofensiva ucraineană”