Grindeanu și Dragnea JOACĂ TEATRU! Au luat ușă cu ușă și strâng semnături! Dacă DNA îi va ataca vor da ORDONANȚĂ de DESFIINȚARE!

Grindeanu și Dragnea JOACĂ TEATRU! Au luat ușă cu ușă și strâng semnături! Dacă DNA îi va ataca vor da ORDONANȚĂ de DESFIINȚARE!

Surse din PSD extrem de bine poziționate spun că așa-zisul conflict dintre Dragnea și Grindeanu este doar o piesă de teatru ieftin pusă la cale de consultanții israelieni. Și că se va merge până la capăt cu „liberarea”! Mai mult, se strâng semnături, din ușă-n ușă, pentru a se arăta sprijinul față de Guvern și pentru a sonda starea de spirit a oamenilor în legătură cu mitinguri de amploare în favoarea actualei Puteri. Aceleași surse mai spun că în cazul în care procurorii DNA vor încerca să incrimineze penal pe vreunul dintre cei care au fost implicați în promovarea și adoptarea Ordonanței 13, în secunda doi, tot prin ordonanță, va fi desființat DNA și Procurorul-General schimbat. La pachet cu un set de măsuri care să legitimeze toate aceste „crime”!

PS. Ponta la Justiție. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tânăr măcelărit de membrii unuia dintre cele mai sângeroase clanuri de lângă București

2 „Uite cum o frec pentru tine, aici trebuia să fie gura ta” a ajuns consilier la BNR, coleg cu Dăncilă

3 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

4 Un dom de căldură, cu temperaturi de 45 grade Celsius, va pârjoli România și sud-estul Europei

5 Citiți! / Când ăștia au bătut cu pumnul în masă, președintele României a întors o lege care le strica ploile...