Grindene, crezi c-ai făcut-o fericită pe MĂ-TA? Cea mai rușinoasă emisiune din istoria presei. Ceaușescu, dacă trăia, îl scuipa în ochi pe Gâdea, nici el n-ar fi suportat!

Grindene, crezi c-ai făcut-o fericită pe MĂ-TA? Cea mai rușinoasă emisiune din istoria presei. Ceaușescu, dacă trăia, îl scuipa în ochi pe Gâdea, nici el n-ar fi suportat!

Cea mai rușinoasă seară din istoria presei românești! Ceaușescu, dacă trăia, îl scuipa în ochi pe Gâdea, nici el n-ar fi suportat! Ce s-a întâmplat? Gâdea și Antena 3 au primit însărcinarea să resusciteze mediatic păpușa bleagă pusă de Dragnea în fruntea Guvernului României. Cu tot cu celelalte organisme care forfotesc, ca bășinile netrase, prin Guvern. Imaginea cu aceste nevertebrate studiind niște foi în timp ce camera Antenei 3 îi panoramează l-ar fi făcut să vomite și pe Bobu! Oameni buni, ne așteaptă întoarcerea la grotă! Grindene, crezi că măcar pe mă-ta ai făcut-o în seara asta fericită? Tu chiar crezi că așa trebuie să facă un prim-ministru? Să-ți fie rușine, nemernicule! Mai vii și de la Timișoara...

Dupa un scurt dialog cu premierul, Antena 3 a inceput sa difuzeze imagini inregistrate in timpul zilei la sediul Guvernului, inclusiv un dialog cu premierul Grindeanu, sub titlul "imagini spectaculoase din interiorul Guvernului Romaniei". Ghidul jurnalistilor de la Antena 3 la turul din sediul Guvernului a fost Alina Petrescu, fosta moderatoare la acest post de televiziune, numita acum doua saptamani purtator de cuvant al Executivului. Alina Petrescu a vorbit si despre scurta experienta in aceasta functie.

"Nu exista o scoala de prim-ministri. Eu am inteles responsabilitatea pe care colegii de partid mi-au dat-o, mie si colegilor mei. Poate niciun Guvern de dupa Revolutie nu a inceput cu ceea ce s-a intamplat in prima luna de guvernare. Chiar am avut o discutie cu un fost prim-ministru, cu domnul Tariceanu, si mi-a spus ca a avut o situatie, o greva in educatie. Dar nu se compara. A fost depasita aceasta situatie (protestele din strada - n.red). A fost vorba de comunicare, lucrurile au fost gresit intelese. In momentul asta se lucreaza la foc continuu."

Mai mult nu mai putem scrie...





Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Citiți și judecați voi...