Halep, mesaj în miez de noapte după audierile de la TAS. Răspunsul lui Darren Cahill

Halep, mesaj în miez de noapte după audierile de la TAS. Răspunsul lui Darren Cahill

După încheierea celei de-a treia zi de audieri, spre miezul nopții, Simona Halep a postat un mesaj pe rețelele sociale în care a ținut să le mulțumească celor trei avocați care au fost alături de ea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Darren Cahill și Simona Halep au rămas apropiați. Foto Instagram

La proces, a fost însoțită în permanență de avocatul american Howard Jacobs, avocatul român Bogdan Stoica și specialistul în farmacologie, toxicologie și biologie, francezul Jean-Claude Alvarez. ”Trei zile intense în care mi-am arătat nevinovăția. Vreau să le mulțumesc în special lui Howard, Claude și lui Bogdan pentru munca incredibilă pe care au făcut-o”, a scris Simona Halep într-un story pe Instagram, postat în jurul orei 23, vineri seara.

Darren Cahill, antrenorul care i-a fost alături timp de șase Simonei Halep și a susținut-o din primul moment în care jucătoarea a fost acuzată că s-a dopat, a postat și el fotografia pe contul său de Instagram, împreună cu mesajul: „I stand with Simo” („Sunt alături de Simona”).

Simona Halep, alături de Howard Jacobs, Bogdan Stoica și Jean Claude Alvarez. Foto: Instagram

Simona Halep, alături de Howard Jacobs, Bogdan Stoica și Jean Claude Alvarez. Foto: Instagram

Australianul a depus mărturie în procesul de la Sports Resolution - nu și la TAS - garantând pentru româncă și pentru caracterul său. „Eu nu am fost în echipa ei la momentul la care s-a întâmplat, Patrick Mouratoglou era antrenorul ei. El a fost la audieri timp de două zile înainte de Wimbledon, eu pe de altă parte nu cunosc detaliile, dar o știu pe Simona și știu că nu ar face nimic greșit.”

Pe 12 septembrie 2023, Simona Halep a fost suspendată 4 ani de tribunalul Sport Resolutions, găsită vinovată de două încălcări ale regulamentului antidoping, utilizarea unei substanțe interzise, roxadustat, și suspiciunea că ar fi utilizat metode / substanțe interzise pe durata sezonului 2022, bănuială la care experții acuzării au ajuns pe baza datelor din pașaportul ei biologic.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat