Handbal feminin: Isabelle Gullden se va despărţi la vară de CSM Bucureşti

Handbal feminin: Isabelle Gullden se va despărţi la vară de CSM Bucureşti

Jucătoarea suedeză Isabelle Gullden, coordonatoarea de joc a echipei feminine de handbal CSM Bucureşti, se va despărţi la vară de campioana României şi va juca la formaţia franceză Brest, a anunţat clubul din Capitală pe site-ul său oficial.

Coordonatorul de joc al CSM Bucureşti a refuzat prelungirea înţelegerii cu clubul pentru următoarele sezoane, precizează sursa amintită.

''Am avut trei ani extraordinari la CSM Bucureşti. Iubesc acest club şi colegele cu care am jucat. Toată lumea a fost alături de mine şi m-a ajutat să fiu o jucătoare mai bună. Aici mi s-a îndeplinit visul de a câştiga Liga Campionilor şi vreau să închei acest sezon la fel cum l-am terminat pe primul. Cu încă un trofeu! Vreau să le mulţumesc tuturor din cadrul clubului, antrenorilor, jucătoarelor, celor din Team Bella, fanilor de pretutindeni. Sunteţi extraordinari! Mulţumesc Bucureşti, mulţumesc România pentru bunătate şi ospitalitate. Pe curând!'', a declarat Gullden.

Titlul de campioană a Europei, obţinut de CSM Bucureşti în 2016, se leagă şi de performanţa incredibilă a sportivei scandinave, care a înscris 15 goluri în finala mare, împotriva formaţiei Gyor, încheiată după aruncările de la 7 metri.

Bella Gullden are un palmares bogat în România: câştigătoare a Ligii Campionilor în 2016, golgheteră a competiţiei, de 2 ori campioană a României, de 2 ori câştigătoare a Cupei României şi de 2 ori câştigătoare a Supercupei României.

Totodată, la finalul sezonului, CSM Bucureşti se va despărţi şi de antrenorul cu portarii, Linus Persson, iubitul handbalistei.

Din vară, CSMB se va despărţi şi de franţuzoaicele Gnonsiane Niombla şi Camille Ayglon Saurina, care s-au înţeles deja cu Metz, respectiv Nantes.

Totodată, cinci jucătoare, Oana Manea, Paula Ungureanu, Jelena Grubisic, Majda Mehmedovic şi Iulia Curea, şi-au prelungit luna trecută contractele cu clubul.

Campioana României a anunţat în februarie că din vară trei jucătoare de la Vardar Skopje vor evolua pentru CSM, sârboaicele Andrea Lekic şi Dragana Cvijic şi muntenegreanca Jovanka Radicevic.


AGERPRES (AS/autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”