Handbal masculin: România, la a doua victorie în preliminariile Campionatului Mondial din 2019

Handbal masculin: România, la a doua victorie în preliminariile Campionatului Mondial din 2019

Echipa naţională a României a învins formaţia Insulelor Feroe, cu scorul de 28-20 (15-10), vineri, la Bolzano, într-un meci din Grupa a 3-a a preliminariilor Campionatului Mondial de handbal masculin din 2019.

Tricolorii nu au avut emoţii în al doilea lor meci de la Bolzano, după victoria cu Italia (34-24), deşi nu au reuşit o evoluţie foarte bună. România a condus cu 9-5 (min. 14), dar feroezii s-au apropiat la un singur gol, 10-9 (21), însă echipa pregătită de Xavi Pascual a intrat la pauză cu un avans de cinci goluri, 10-5.

În partea secundă, diferenţa de pe tabelă a crescut, 18-11 (34), iar apoi 23-14 (45). Feroe s-a apropiat la şapte goluri, 23-16 (51), iar echipa noastră a câştigat cu doar 28-20, deşi a avut în mai multe rânduri şansa de a se desprinde la zece goluri.

Cel mai bun jucător al meciului a fost desemnat portarul Mihai Popescu. AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: FRH - FederaŢia Română de Handbal Official / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”