Harry Styles, mesaj după ce concertul său a fost anulat din cauza atacului armat de la Copenhaga: „Sunt devastat pentru victime”

Harry Styles, mesaj după ce concertul său a fost anulat din cauza atacului armat de la Copenhaga: „Sunt devastat pentru victime”

Fostul membru al One Direction, în vârstă de 28 de ani, urma să urce duminică pe scena de la Royal Arena, pentru a susţine un concert în cadrul "Love On Tour".

Duminică după-amiază, poliţia daneză a răspuns la împuşcături în centrul comercial Field din apropierea arenei, care este situat la periferia de sud a oraşului.

Într-un mesaj pe Twitter, Styles a spus că are "inima frântă" şi este "devastat pentru victime".

„Am inima frântă şi sunt alături de oamenii din Copenhaga", a scris el. "Iubesc oraşul. Oamenii sunt atât de calzi şi plini de dragoste. Sunt devastat pentru victime, familiile lor şi toţi cei răniţi. Îmi pare rău că nu putem fi împreună. Vă rog să aveţi grijă unii de alţii. H".

O declaraţie a promotorului de concert Live Nation spunea: "Aseară, concertul lui Harry Styles a fost anulat de către Poliţia daneză".

„Suntem cu toţii cu adevărat devastaţi de evenimentele de astăzi şi gândurile noastre sunt alături de victime şi de familiile acestora. „Căutăm posibilităţi viitoare pentru a organiza show-ul şi sperăm să putem oferi cumpărătorilor de bilete informaţii directe de îndată ce va fi posibil".

Mii de fani se adunaseră deja în interiorul arenei când a fost anunţată anularea concertului şi li s-a cerut să plece.

Styles urma să susţină concerte în cadrul "Love On Tour" în toată lumea, în 2020, înainte de izbucnirea pandemiei.

Turneul reprogramat a început în septembrie 2021, în Las Vegas, înainte de a ajunge în SUA. Turneul european a debutat luna trecută la Glasgow.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

4 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

5 Foarte interesante amănunte!