Hartă interactivă/Numărul deceselor provocate de Covid-19 a ajuns la 1,669/356 de cazuri de îmbolnăvire la bordul navei de croazieră Diamond Princess, pe care se află şi români

Hartă interactivă/Numărul deceselor provocate de Covid-19 a ajuns la 1,669/356 de cazuri de îmbolnăvire la bordul navei de croazieră Diamond Princess, pe care se află şi români

Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1,669, conform CNN. La bordul navei de croazieră Diamond Princess, pe care se află şi români, numărul îmbolnăvirilor este de 356.

INTERACTIV - Răspândirea cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus:
---

În întreaga lume s-au înregistrat 69.000 de cazuri de îmbolnăvire, sâmbătă fiind consemnat şi primul deces produs în Europa de Covid-19.

Dumiică dimineaţă erau confirmate 68.500 de cazuri de îmbolnăvire în China, cu 2.009 mai multe decât în ziua precedentă. Sâmbătă au fost înregistrate încă 142 de decese, ceea ce aduce bilanţul la 1.669.
Primul deces produs în afara Asiei a avut loc sâmbătă, în Franţa, în cazul unei turiste chinezoaice de 80 de ani care era tratată de infecţie cu coronavirus din 25 ianuarie. 
 Pe nava Diamond Pricess, aflată în portul nipon Yokohama, pe care se află şi români, au fost confirmate încă 70 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, numărul total ajungând astfel la 356. Turiştii americani urmează să fie evacuaţi duminică de pe navă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

4 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori