HOPA! Cunoscut jurnalist: Poate ne spune doamna Dăncilă cât a costat operația soțului ei în Israel și cine a plătit.

HOPA! Cunoscut jurnalist: Poate ne spune doamna Dăncilă cât a costat operația soțului ei în Israel și cine a plătit.

HOPA! Cunoscut jurnalist: Poate ne spune doamna Dăncilă cât a costat operația soțului ei în Israel și cine a plătit. Jurnalistul Mircea Marian de la Newsweek România o întreabă pe Viorica Dăncilă pe contul său de Facebook cât a costat operația soțului ei efectuată în Israel și cine a plătit. Întrebarea jurnalistului vine în contextul mai mult decât controversatelor declarații făcute de Dăncilă la Washington legate de mutarea ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

În două postări pe această temă, Mircea Marian pune aceeași întrebare:

Discuția despre mutarea ambasadei României la Ierusalim nu are nici o legătură cu relațiile dintre cele două popoare, e pur și simplu un tandem între infractorul Dragnea și penalul Netanyahu, un tandem de tipul “you scratch my back, i’ll scratch yours”. Nici măcar americanii nu și-au mutat toată ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, iar ambasadorul face naveta între cele două locații.
Dragnea și Netanyahu au o relație specială, pe persoană fizică, sper ca procurorii israelieni să o scoată la lumină. Povestea cu mutarea ambasadei Romaniei e show ieftin, ca să aibă si Netanyahu cu ce să se laude. Nu reușim decât să fim și mai marginalizați în spațiul UE.
Anyway, rămâne întrebarea: cât a costat tratamentul medical al soțului doamnei Dăncilă în Israel și cine l-a platit?

„Unu. Sper că nici un israelian familiarizat cu România/ guvernarea PSD nu crede în promisiunile făcute azi de madame Dăncilă. Nu au nici voința politică, nici resursele pentru a le îndeplini. Mint.
Doi. Poate ne spune doamna Dăncilă cât a costat operația soțului ei în Israel și cine a plătit. Sau poate, de fapt, acum plătește...ea, noi...”

Viorica Dăncilă este căsătorită cu Cristinel Dăncilă, angajat al OMV Petrom.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…