HOPA! Dragnea MINTE! Pesedista care l-a făcut cetățean român pe Shhaideh, RĂSPLĂTITĂ cu un post de CONSUL în ultima zi a Guvernului Penalului!

HOPA! Dragnea MINTE! Pesedista care l-a făcut cetățean român pe Shhaideh, RĂSPLĂTITĂ cu un post de CONSUL în ultima zi a Guvernului Penalului!

Dragnea minte de îngheață apele! Joi, el s-a oțărât cu tupeu de borfaș la reporterii care-l întrebau cu insistență despre soțul musulmancei cu care ne-a spurcat Crăciunul. Spunând, condamnatul, că soțul este cetățean român de 4 ani de zile! Nu-i așa!

Soțul siriano-român al lui Sevil Shhaideh, propunerea de prim-ministru a PSD, crede că liderul Hezbollah duce „războiul sfânt”, conform unor postări de la începutul anului 2015 de pe pagina sa de socializare după cum au dezvăluit jurnaliștii de la RISEPROJECT. Așa, și? Pe 20 mai 2015, Sevil Shhaideh devine ministrul Dezvoltării în guvernul Ponta. Soțul său, Akram Shhaideh era cetățean sirian la acel moment. O lună și jumătate mai târziu, pe 3 iulie 2015, Monica Cămărăscu emite ordinul 735 prin care Akram devine cetățean român. Imediat, soția, ministrul Dezvoltării, se înscrie în PSD, partidul care i-a făcut soțul din sirian, român în doar patru ani de la mutarea în România. Pentru comparație, Raed Arafat a venit în România în 1981 și a obținut cetățenia română după 18 ani, în 1999, dezvăluie Curentul.info.

Pe 3 noiembrie 2015 prin Decizia nr. 249/2015 a primului ministru, Cămărăscu este eliberată din funcția de președinte al Autorității pentru Cetățenie, a doua zi Victor Ponta demisionează din funcția de prim-ministru iar următoarea zi, Cămărăscu începe noul serviciu la MAE, pe funcția de consul la Barcelona deși nu avea pregătirea necesară pentru aceasta: a absolvit în 1997 Facultatea Petre Andrei din Iași, acreditată abia în 2002, a șomat timp de doi ani și a lucrat între 1999 și 2013 la Primăria Sectorului 2, până a uns-o Ponta șefă la Autoritatea pentru Cetățenie.

Akram Shhaideh este sirian și e fanul declarat al dictatorului Bashar Al-Asad. Shhaideh a lucrat timp de 22 de ani pentru familia Al-Asad, din anul 1988 şi până în 2010, la Ministerul Agriculturii din Siria, unde a deţinut, între altele, funcţia de şef al Departamentului de Fructe tropicale şi subtropicale. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Ce scrie fata lui Putin în online despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e