HOPA! Mai mulți parlamentari PSD au fost huiduiți și înjurați în teritoriu în ultima lună! Dragnea conduce partidul prin fițuici trimise colo și colo!

HOPA! Mai mulți parlamentari PSD au fost huiduiți și înjurați în teritoriu în ultima lună! Dragnea conduce partidul prin fițuici trimise colo și colo!

Hopa! Mai mulți parlamentari PSD au fost huiduiți și înjurați în teritoriu în ultima lună!  Situație tensionată în partid, spun surse convergente. Dragnea conduce partidul prin fițuici trimise colo și colo!

„Nu poți să conduci partidul, guvernul și țara din birou prin liste trimise pe la instituții. El asta face - trimite liste cu cine unde ar trebui să fie numit. Păi stai așa mai frate că partidul nu ești tu, nu e Partidul Liviu Dragnea! Este PSD și social-democrația nu e Dragnea sau alt pitpalac care îți spune toată ziua „Ești cel mai tare șefu!” La faza cu Grindeanu am pus cu toții botul, dar nu poți schimba premierii partidului ca pe ciorapi”, a spus unul din importanții lideri ai PSD.

„A ajuns un fel de Ceaușescu! Conduce prin fițuici și nu prin decizii ale forurilor statutare ale partidului. Nu a mai convocat Biroul Permanent Național de foarte mult timp”, a comentat unul din importanții parlamentari ai PSD.

Parlamentari huiduiți și înjurați în teritoriu

În mai multe județe, parlamentari PSD au fost înjurați și huiduiți în ultima lună de zile. Și s-a creat o oarecare stare de panică în sânul grupurilor parlamentare, spun sursele noastre. Problema cea mai acută în aceste momente în PSD nu este că Dragnea s-a transformat pentru PSD într-un cadavru intrat în putrefacție care tinde să infecteze întregul, ci lipsa unei alternative viabile. Nimeni nu ridică steagul. Toți vorbesc pe la colțuri. 

Și, dacă s-ar face un inventar a ce le spun pesediștii în ultimul timp celor din Opoziție, la o cafea sau la o ciorbă, la prânz, s-ar vedea ce partid de lași și trădători este PSD-ul.

„Trebuie să scăpăm de Dragnea cât mai repede! Suntem izolați în Europa și în familia social-democrației europene. Nimeni nu mai vorbește cu noi de când cu nebunia asta cu Justiția pe care au pornit-o total aiurea. Chiar te rog să bagi asta să se știe că nu ne este frică de el”, a spus recent un senator din Ardeal pentru o publicație online prietenă a PSD. Sub anonimat, bineînțeles.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...