HOPA! Măsura, Rareș, măsura, bat-o vina ! Înghiți broaște, dar să le și savurezi? Cristina Țopescu îi bate obrazul lui Rareș Bogdan după schimbul de complimente cu Gâdea!

HOPA! Măsura, Rareș, măsura, bat-o vina ! Înghiți broaște, dar să le și savurezi? Cristina Țopescu îi bate obrazul lui Rareș Bogdan după schimbul de complimente cu Gâdea! 

Jurnalista Cristina Ţopescu îi atrage atenţia liberalului Rareş Bogdan după intervenţia de la Antena 3 că nu este firesc să-l complimenteze pe Mihai Gâdea, cu care a fost ani buni în conflict înainte de a candida la alegerile europarlamentare pe lista PNL.

Rareş Bogdan a avut o intervenţie în ediţia din 17 iunie a emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3. În timpul discuţiei cordiale, liberalul l-a complimentat pe Gâdea, spunându-i că este „un analist foarte bun”, lucru ce i-a adus numeroase critici. De asemenea, pe ecran a rulat aproape în permanenţă o burtieră în care Rareş Bogdan era citat spunând că se simte onorat de invitaţia Antenei 3.

O reacţie critică a venit şi din partea jurnalistei Cristina Ţopescu. Ea l-a rugat pe fostul coleg de breaslă să-i explice atitudinea avută în emisiunea lui Gâdea: „După ce v-aţi congratulat reciproc, ca jurnalişti, atâta amar de vreme, cine vă crede acum, când vă faceţi bezele?”. De asemenea, jurnalista spune că telespectatorii sunt îndreptăţiţi să-i considere pe cei doi ipocriţi şi îi atrage atenţia lui Rareş Bogdan că ar trebui să aibă măsură.

„Măi Rareş, măi... Că Barna a fost la Antena 3, hai că am mai înţeles. Ca politician, deh, trebuie să începi a învăţa să înghiţi broaşte şi să-ţi şi placă puţin, trebuie să mergi la toate mass media ca să ajungi la toate tipurile de electorat. (...) Dar tu, măi Rareş? N-o să te întreb ce căutaşi acolo, că şi la tine se aplică ce se aplică la Barna. Problema ar fi alta: de ce trebuie să faci tu frumos cu moderatorul, oricare ar fi el? Cu asta nu mă dumiresc eu! Ca să nu te atace, ca să-i mai toceşti din ascuţişul sabiei ce ţi-ar secera capul fără să clipească, ca să te ai bine cu toată presa? O fi şi asta o chestie, nu ştiu, dar zi-mi tu dacă e aşa! Înţeleg că atunci când eşti provocat, să răspunzi cu un zâmbet şăgalnic şi să plesneşti, în replică, prin politeţe şi un soi anume de îngăduinţă, vor fi unii care vor aprecia că ştii să-ţi laşi adversarul să se certe singur, eu m-aş număra printre ei, dar aşa, să te ismeneşti, fără să fie cazul, în loc să răspunzi strict la întrebări civilizat şi atât, asta să mă bată Dumnezeu dacă înţeleg... după ce v-aţi congratulat reciproc, ca jurnalişti, atâta amar de vreme, cine vă crede acum, când vă faceţi bezele? Ca să fii credibil, ca să nu se şocheze lumea, trecerea asta de la sudalmă la pupici se cade a fi făcută şi ea treptat, măcar atat. Altfel, oamenii care se uită la voi, pe bună dreptate, nu pot spune decât atât: Ce fac ăştia aici? Ce ipocriţi! Măsura, Rareş, măsura, bat-o vina! Înghiţi broaşte, dar să le şi savurezi?”, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ce nerușinare! Dăncilă, către participanţii la o întrunire electorală: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne lu…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 Ipoteză incredibilă! Viorica Dăncilă ar fi cea pe care paznicii de la Casa Albă au confundat-o cu Floricica Da…

4 Așa arată soția premierului desemnat

5 Să-l salte procurorii! „Mi-a cerut să rețin avioanele la sol în ziua moțiunii!” Acuzații grave ale fostului di…

recomandări

Te ia DNA: Valentin Constantin Bretfelean

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se fabrică manual o sticlă din nisip la peste 1000 de grade