HOPA! Vine 10 august, fix ca anul trecut Firea și-a delegat atribuțiile până după protest

HOPA! Vine 10 august, fix ca anul trecut Firea și-a delegat atribuțiile până după protest

HOPA! Vine 10 august, fix ca anul trecut Firea și-a delegat atribuțiile până după protest. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a delegat atributiile catre viceprimarul Aurelian Badulescu.

Conform unui document publicat de consilierul general PNL Ciprian Ciucu pe Facebook, perioada in care primarul isi deleaga atributiile lui Badulescu este 8-11 august.

"Pentru perioada 08.08-11.08.2019, se deleaga atributiile doamnei Gabriela Firea - primar general al municipiului Bucuresti, privind obligatia de a intreprinde orice alte masuri legale de natura a asigura caracterul pasnic si civilizat al adunarilor publice, domnului Aurelian Badulescu - viceprimar general", scris in respectivul act.

In document se precizeaza ca Badulescu va fi sprijinit de Mihai Daniel Rasica, director general al Directiei Generale de Politie Locala si Control.

In cazul in care si Badulescu va lipsi, atributiile respective ii revin lui Răsica.

Amintim ca pe 10 august se implineste un an de la protestul in urma caruia mii de romani au simtit efectul gazelor lacrimogene, iar sute au ajuns din Piata Victoriei direct la spital. Astfel, sambata, in Piata Victoriei, in alte orase din tara, dar si in diaspora romanii ies din nou in strada pentru a arata ca nu uita ceea ce s-a intamplat pe 10 august 2018.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu