HOPA! Vine 10 august, fix ca anul trecut Firea și-a delegat atribuțiile până după protest

HOPA! Vine 10 august, fix ca anul trecut Firea și-a delegat atribuțiile până după protest. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a delegat atributiile catre viceprimarul Aurelian Badulescu.

Conform unui document publicat de consilierul general PNL Ciprian Ciucu pe Facebook, perioada in care primarul isi deleaga atributiile lui Badulescu este 8-11 august.

"Pentru perioada 08.08-11.08.2019, se deleaga atributiile doamnei Gabriela Firea - primar general al municipiului Bucuresti, privind obligatia de a intreprinde orice alte masuri legale de natura a asigura caracterul pasnic si civilizat al adunarilor publice, domnului Aurelian Badulescu - viceprimar general", scris in respectivul act.

In document se precizeaza ca Badulescu va fi sprijinit de Mihai Daniel Rasica, director general al Directiei Generale de Politie Locala si Control.

In cazul in care si Badulescu va lipsi, atributiile respective ii revin lui Răsica.

Amintim ca pe 10 august se implineste un an de la protestul in urma caruia mii de romani au simtit efectul gazelor lacrimogene, iar sute au ajuns din Piata Victoriei direct la spital. Astfel, sambata, in Piata Victoriei, in alte orase din tara, dar si in diaspora romanii ies din nou in strada pentru a arata ca nu uita ceea ce s-a intamplat pe 10 august 2018.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cu firmele pe butuci, profesoara de sex oral a PSD a ajuns să mănânce rahat din același blid cu Gâdea

2 Priviți ce investiție a făcut Rusia chiar în fața Guvernului...

3 Lăzăroiu / Când Antena 3 linşează un candidat înainte de alegeri, răsuflu uşurat

4 Nicușor Dan și ”panaramele”: Cum a inflamat candidatul anti-PSD campania electorală și la cine s-a referit

5 De citit! / O poveste adevărată cu tone de aur, miliarde de dolari, spălare de bani și șpăgi, Erdogan, Trump și …