Hopa, a mai apărut un personaj dubios în „afacerea Tate”?

Hopa, a mai apărut un personaj dubios în „afacerea Tate”?

Bogdan Stancu, fost ofițer de la Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI) a Ministerului Afacerilor Interne s-a ocupat de paza fraților Tate. Bărbatul a mărturisit că Tristan și Andrew Tate au angajat oameni cu pregătire militară pentru a se simți în siguranță.

Au apărut informații noi din ancheta care îi vizează pe frații Tate! Bogdan Stancu, fost ofițer de la Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI) a MAI, se pare că se ocupa de paza celor doi britanici.

Bărbatul care a lucrat în trecut în Ministerul de Interne, spune că fraților Tate „le era teamă că cineva ar putea să le facă rău”, motiv pentru care cei doi au angajat mai mulți oameni cu pregătire militară.

„Eu am ajuns la ei în urmă cu aproximativ doi ani. Le-am securizat casa, m-am ocupat de tot ce ţine de sistemele de securitate. Ulterior, m-au întrebat dacă pot să-i ajut în legătură cu siguranţa lor, deoarece le era teamă că cineva ar putea să le facă rău. Le-am spus că pot să-i ajut. Aveau nevoie de noi să-i ducem în siguranţă. Şoferii pe care i-am angajat aveau anumite calităţi, nu erau oameni obişnuiţi, ci erau persoane care aveau pregătire militară”, a declarat Bogdan Stancu, fost ofiţer DGPI, în exclusivitate la Antena 3 CNN.

Acesta a precizat că poliţiştii i-au percheziţionat cele două locuinţe pe care le deține, fiind implicat, în acest caz, în calitate de martor.

„Poliţiştii au făcut percheziţii în ambele locuinţe pe care le deţin. Mi-au luat telefonul, l-au sigilat şi va fi deschis în prezenţa mea, deoarece, repet, am o calitate de martor, nu de suspect”, a încheiat fostul ofiţer DGPI.

Andrew Tate, dezvăluiri incredibile: Șeful Poliției mi-a cerut șpagă. La fiecare 5 minute cineva era la ușă pentru mită. Dacă am nevoie să vorbesc cu primul ministru pot să fac asta să se întâmple

Andrew Tate a explicat într-un interviu care poate fi vizIonat la finalul articolului cum a reușit el să deschidă cazinoul în România când totul era închis, înțelegându-se cu parlamentari și dând mită inclusiv șefului poliției.

Declarațiile lui Andrew Tate:

„Ei au închis tot.
Poate nu ar trebui să spun asta pe internet dar voi spune. România este coruptă în totalitate. Din cap până-n picioare. Când Corona a venit a trebuit să mă lupt cu lucrurile astea. Am o rețea foarte, foarte extinsă în România. Vreau să fiu foarte clar. Unul din motivele pentru care îmi place atât de mult să trăiesc acolo e pentru că eu sunt în eșalonul foarte înalt al societății.
Dacă am nevoie să vorbesc cu primul ministru pot să fac asta să se întâmple. Nu pot să fac asta în Vest.
Ne-am dus să ne întâlnim cu membri ai Parlamentului și ei erau gen: „Hmm, nu noi, UE dirijează tot rahatul ăsta cu carantina generală”. Ei știau că a fost o înșelăciune, ei știau, toată lumea o știa. Și au zis: ”UE ne-a dat miliarde în fonduri europene” Fonduri europene, mită, ca să asculte. „Deci nu putem să le deschidem (cazinourile). Puteți deschide dacă nu aprindeți luminile în exterior. O faceți pe ascuns”.
Așa că am făcut un târg cu ei: să deschid cazinoul contra șpagă. Așa că am deschis prima lună cu mită dar mita tot creștea pentru că e România, corect?
Șeful Poliției a venit și a vrut și el. Șeful Poliției și-a sunat amici și p*lă de inspectorul de la pompieri, alți nenorociți și cel cu licența de alcool au apărut. Toți dădeau telefoane, hei, cazinoul e deschis și dau șpagă ca să plecați.
Deci înainte să-ți dai seama, la fiecare 5 minute cineva era la ușă pentru mită.”

SURSA: curentul.info

Procurorii DIICOT au descins, joi, la șapte adrese din București, Ilfov și Prahova, în cadrul anchetei deschise pe numele fraților Andrew și Tristan Tate. Milionarii britanici ar fi traficat mai multe tinere, pe care le-ar fi obligat să lucreze într-un studio de videochat amenajat într-o vilă de lux din Pipera.

Autoritățile române au pus sechestru pe vila și mașinile de milioane de dolari pe care Andrew și Tristan Tate le dețin în țara noastră.

Tristan Tate a devenit cunoscut în showbizul românesc după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu.

„Ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni şi el a îndrăznit să mă abordeze, tocmai datorită faptului că nu ştia cine sunt. M-a întrebat dacă sunt într-o relaţie şi i-am spus că este complicat. Eu i-am spus, nu l-am minţit.”, declara Bianca, în 2018, despre legătura cu Tristan Tate. Cei doi s-au despărțit după 6 luni.

Proxenetul a fost văzut chiar și în compania Alexandrei Stan. Cei doi au postat fotografii din inimitatea lor, pe rețelele de socializare. „Am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legatură”, a spus Alexandra Stan.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

4 VIDEO Imagini greu de privit cu patronul chinez și angajații săi africani...

5 Rusia, oameni buni...