Horoscop noiembrie 2023. Ultima lună de toamnă vine cu îndoieli și răsturnări de situație

Horoscop noiembrie 2023. Ultima lună de toamnă vine cu îndoieli și răsturnări de situație

Lorina, astrologul Click!, are previziuni astrale pentru luna noiembrie a anului 2023 în cazul tuturor cele 12 semne zodiacale. Ultima lună de toamnă vine cu multe răsturnări de situație.

Unii nativi vor avea îndoieli. FOTO Shutterstock

Berbec

Aglomerația planetară de pe axa Taur-Scorpion poate să vă pună-n dificultate financiară, iar planuri pe care vi le-ați făcut se vor dovedi a avea fisuri la care veți fi nevoiți să lucrați. A fi rațional devine cheie importantă, iar dacă simțiți că nu dați deloc randament, poate ar fi bună și o pauză de relaxare petrecută cu persoane dragi.

N-ar fi exclus ca în miezul unor situații traversate să ajungeți să vă îndoiți de propriile capacități și puncte forte sau de sinceritatea partenerilor.

Ultima lună de toamnă va fi instabilă și pentru sănătate, iar probabilitatea reactivării afecțiunilor cronice va crește, iar schimbările bruște de dispoziție vor deveni accentuate. Primele trei săptămâni se pot petrece tot felul de evenimente riscante, inclusiv accidentare, fie la sala de antrenament, fie la volanul mașinii ori la muncă.

Financiar, pentru prima jumătate a lunii nu sunt vești strălucite, mai ales că există potențial de dificultăți serioase legate de autoritățile fiscale. Unii dintre voi vor trebui să plătească urgent amenzi, penalități, rate sau alte anumite obligații contractuale. În plus, aveți și impulsivitatea de a comite erori, de a acționa greșit, mărind șansa la pabube. Veți pune lucruri în ordine abia în a doua parte de noiembrie.

Taur

Nu veți fi scutiți de probleme, iar iritarea va fi maximă. Doar într-o stare de calm vă va ajuta să eliminați problemele care pot apărea. Multe vor depinde de comunicarea cu oamenii, mai ales când vine vorba de contactul cu o persoană importantă pentru voi. Mândria, aroganța și inflexibilitatea vă vor pune-n situații dificile,pe care mai târziu le veți regreta. Fondul principal al acestei perioade vor fi dezacordurile, ostilitatea secretă sau confruntările deschise ce pot duce la o ruptură definitivă a legăturilor.

Primele 14 zile vă sugerez prudență în semnarea acordurilor, încheierea de înțelegeri și contracte sau căsătorie. Orice relație care este înregistrată pe hârtie se poate dovedi extrem de tensionată, fragilă și instabilă, plină de dificultăți colosale în viitor. Intoleranța și agresivitatea manifestate în această perioadă vor provoca răspunsuri similare din partea altora.

Profesional, proiecte în derulare vor încetini din cauza unor circumstanțe neașteptate sau a obstacolelor externe. Ostilitățile pot atinge cote înalte din partea mândriei excesive și a vanității. Nu excludeți greșelile, pierderile financiare, iar ele sunt cauzate de lipsa de înțelegere a sarcinilor atribuite sau de alegerea unei căi greșite!

Gemeni

Vine o lună în care trebuie să vă educați calmul și să vă îngrijiți sănătatea, mai ales dacă știți c-aveți boli cronice. Și-n afacerile personale, și-n viața privată se pot ivi neclarități ori tot felul de situații tensionate, cel puțin în primele două săptămâni de noiembrie. Nu vă străduiți așadar să forțați nota acolo unde lucrurile nu ies, pentru că o faceți degeaba. În afară de epuizare și stres, mare lucru nu veți reuși.

Unele conflicte le veți amplifica voi, pentru că veți decide haotic și dezorganizat, fără a asculta de nimeni.

Financiar, devine util să vă planificați din timp cheltuielile și să vă încadrați în program, fără să ajungeți să vă împrumutați. Aceia care lucrează-n domenii creative vor avea mai mult noroc la bani, dar nu exclud ca unii dintre voi să câștige puțin și la pariuri sau jocuri de noroc. Nu vă avântați la mize mari!

Mijlocul lunii se mai calmează astral, iar odată cu asta va crește și potențialul vostru energetic. Se va reflecta în maleabilitate și comportament mai prietenos, dar și mai atenți la detaliile din jur. Cooperarea și negocierea vor da roade, la fel și călătoriile.

Medical, întăriți-vă imunitatea, faceți investigațiile obligatorii, evitați sporturile riscante, beți ceaiuri calmante pentru liniștire!

Rac

Veți fi implicați în tot felul de acțiuni, dar nu toate se vor solda cu rezultatele sperate. Să nu aveți mari așteptări și nici speranțe iluzorii! De asemenea, să nu vă încredeți în promisiunile altora pentru că se vor dovedi false! Căutați ca toate planurile pe care le faceți să fie realiste și să nu vă supraestimați posibilitățile! Nu de alta, dar mulți se vor împotrivi, ba chiar vă vor pune bețe-n roată din invidie.

Financiar, nu sună prea bine viitorul apropiat și va trebui să activați economiile la maximum. Amânați cheltuielile mari, revizuiți-vă bugetul și analizați-vă veniturile! În schimb, rambursați-vă datoriile și achitați-vă impozitele restante!

Ocupați-vă de proiectele de afaceri sau de la muncă neterminate și acordați atenție treburilor de rutină! Nu vă grăbiți cu schimbarea jobului și nici cu implementarea de noi idei! În schimb,în primele 3 săptămâni din lună, activitățile creative, dezvoltarea talentelor sau a unui hobby, vă vor aduce în atenția publicului.

Ca stare a organismului, veți fi probabil foarte obosiți ori un obicei toxic vă poate declanșa probleme. Atenție că aveți tendința de a vă îngrijora exagerat pe niște subiecte care doar în mintea voastră sunt!

În ultima săptămână, problemele de serviciu vor interfera cu cele din familie, iar vouă vă va fi dificil să vă împărțiți între și între. Dacă aveți copii, aceștia vor deveni prioritate.

Leu

Atmosfera astrală dinamică din ultima perioadă va continua și-n următoarele două săptămâni, iar sub aceste influențe, securitatea și stabilitatea voastră rămân în prim-plan. Mulți se vor simți extrem de vulnerabili și uneori chiar neputincioși în fața a tot felul de necazuri posibile și în familie și acasă.

Atâta timp cât Marte va continua să afecteze casa familiei și a domiciliului, va trebui să vă ajutați foarte mult rudele și să vă aranjați casa ori să vă finalizați proiectele deja începute. Principalul lucru pentru a reuși, ca trebui să fie acela de a nu da frâu liber emoțiilor. Altfel, cu un singur cuvânt vă puteți înstrăina de persoane dragi pentru multă vreme.

Pentru câștigurile financiare va trebui să vă bazați pe alții și să păstrați bunele relații și conexiuni. Devine astfel necesar să fiți în mod constant în centrul atenției și să vă mișcați în cercurile potrivite. Nu încercați să dominați, să conduceți și să vă manifestați arogant, pentru că veți fi respinși de ceilalți! Oricum, principalele cheltuieli ale lunii noiembrie vor fi legate de copii, de cei dragi, de rude.

Veți avea nevoie de calm și relaxare, pentru că uneori nervii vă vor fi întinși la maximum. Dacă vă puteți permite concediu acum, ar fi perfectă o deplasare în natură . Aveți grijă când faceți sport, sunt posibile accidentări! Masajul, înotul și exercițiile fizice moderate vă vor aduce beneficii.

Fecioara

Se pare că, influențați de energii, vă veți grăbi în acțiuni și concluzii trase, riscând s-o luați pe arătură de la calea bună, cel puțin în prima jumătate a lunii noiembrie. În acest caz, nu veți fi scutiți de tot felul de tensiuni și dezacorduri care vor produce stări puternice emoționale. Este bine să vă păstrați calmul și amabilitatea, să folosiți cu moderație cuvintele și argumentările, să lucrați la echilibrul vostru interior. Doar așa veți reuși să încheiați alianțe și colaborări profitabile, mai ales din punct de vedere financiar. Rezultate frumoase îi așteaptă în special pe cei pasionați de creativitate, artă, muncă în industria frumuseții ori care sunt implicați în afacerile de publicitate.

Dacă aveți în plan călătorii peste hotare sau aveți speranța unei negocieri cu cineva din străinătate, eu zic să vă mai gândiți. Acolo nu vor merge lucrurile precum sunt planurile voastre, ci se vor bloca ori vă vor întârzia afacerile.

Jumătatea lunii ar fi astral mai calmă, lucru care vă va permite să vă recăpătați controlul și să deveniți mai eficienți, mai flexibili, mai diplomați.

Spre final, va trebui să regândiți tot ceea ce vi s-a întâmplat, iar în funcție de asta să reconsiderați prioritățile, impresiile, opțiunile și liniile directoare de viață..

Citește în Click! ce le rezervă astrele celorlalte zodii!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat