Horoscop septembrie 2023: toamna provocărilor. Cine pierde bani, cui îi surâde norocul și ce zodie va fi plină de energie

Horoscop septembrie 2023: toamna provocărilor. Cine pierde bani, cui îi surâde norocul și ce zodie va fi plină de energie

Lorina, astrologul Click!, vine cu previziuni complete pentru toți nativii zodiacului în luna septembrie. În timp ce pentru unii se anunță dificultăți financiare, alții se vor confrunta cu probleme de sănătate, scrie click.ro

Se anunță probleme pentru unii nativi în luna septembrie FOTO Shutterstock

Berbec

Pot spune că-i o lună mai liniștită pentru voi decât cea anterioară. Asta nu înseamnă că nu trebuie să fiți dinamici, dar o veți face pentru voi. Încercați să eliminați ce-i pierdere de timp și fără randament și să mergeți pe priorități. Altfel, s-ar putea să nu decurgă totul exact așa cum a fost planificat.

Profesional, unele lucruri se vor dezvolta mai lent și s-ar putea să fiți obligați să reveniți asupra lor, să ajustați, să refaceți, să restructurați. Chiar dacă vă doriți implementarea de noi proiecte, nu vă grăbiți deoarece mai aveți treburi cu cele vechi.

Financiar, conturile se pot umple dacă veți da dovadă de inițierea de dialoguri și negocieri, dacă veți acumula informații și vă veți pune la punct cu noutățile de pe piață. Dacă vreți să beneficiați de rezultatul muncii, atunci perspicacitatea în afaceri trebuie să fie excelentă.

Din punct de vedere al sănătății, va trebui să fiți mai atenți, să economisiți putere și energie, să petreceți mai mult timp în aer liber ,iar dimineața să faceți exerciții sau alergare prin parc.

Afectiv, cuplurile căsătorite ar trebui să dedice mai mult timp unul altuia. La începutul toamnei, căldura și tandrețea vor face minuni. Mergeți împreună la diverse evenimente, la cinema, la teatru și spectacole, chiar și la club dansant.

Taur

Pentru voi vine o lună amestecată , cu multă activitate și energie în prima jumătate, dar și cu scădere de dinamism spre final de septembrie. Instabilitatea nu va lipsi, în special în perioada de mijloc, atunci când la serviciu se vor ivi tensiuni în echipa cu care lucrați. Va trebui să mențineți cea mai mare grijă și precauție pentru a vă proteja de orice provocări, neînțelegeri și probleme.

Este însă o perioadă bună pentru comunicarea strânsă cu rudele, vizite, incursiuni în natură și organizare de vacanțe în familie. Principalul lucru este că va exista o dispoziție de a trăi vesel și senin.

La domiciliu puteți începe reparații sau puteți schimba radical designul locuinței. Vreți ca acasă să existe liniște,armonie în relațiile cu cei dragi, loc pentru reîncărcarea bateriilor. Vă veți strădui din toată inima pentru frumusețe și dezvoltare estetică.

Financiar, ar fi mai bine să nu planificați investiții pentru septembrie și să nu începeți ceva mare pe termen lung. Cel mai bun mod de a face bani acum va fi economisirea. Cumpărați doar ceea ce e nevoie cu adevărat, renunțați la cumpărături bazate doar pe toane, distracție și ceva nebunește de scump.

Medical, dacă vă știți cu probleme cardiace, poate că va trebui un control. Renunțați la obiceiurile proaste, cum ar fi fumatul sau mâncatul în exces!

Gemeni

Cu Mercur, planeta voastră guvernatoare prinsă-n ciclul retrogradării, înaintarea proiectelor așa cum v-ați fi dorit voi este dificilă. Sunt în continuare posibile avarii și urgențe de rezolvat, trebuie să vă ocupați de casă și poticnelile din viața personală, așa încât veți fi abătuți de la calea planificată anterior. Puneți pe primul loc problemele interne și cele care se vor ivi în mediul vostru apropiat, lăsând deoparte deocamdată noile obiective. Ocupați-vă repede de problemele stringente, iar dacă nu vă descurcați cu toate, apelați la ajutorul persoanelor potrivite pentru că-l veți obține.

În schimb, sunt săptămâni favorabile divertismentului, comunicării și întâlnirilor, chiar și relații romantice. Apropo de asta, pe la începutul lunii, foști prieteni pot reapărea în viața voastră. Veți deveni foarte activi și în sfera socială, veți putea extinde cercul de contacte de afaceri sau veți lua parte la unele evenimente sociale.

Financiar, n-ar trebui să existe probleme majore, cheltuielile vor fi mai mult dedicate casei și familiei, iar profitul poate veni ca rezultat al unor eforturi anterioare. Atrag totuși atenția asupra ultimului decan de septembrie și vă sfătuiesc să deveniți mai grijulii cu banii voștri deoarece crește riscul de a avea pierderi.

Rac

Nu va fi o lună plictisitoare pentru voi și veți avea destule de făcut în așa fel încât va trebui să vă păstrați energici și activi. Educația, acumularea de informații, întâlniri de afaceri, călătoriile ori participarea la conferințe și seminarii pot aduce beneficii ulterioare. Puteți profita de talentele voastre intuitive care să vă crească puterea de convingere.

Mijlocul lunii devine vulnerabil, mărind prin aranjamentele astrale probabilitatea unor calcule greșite și a unor decizii pripite. Drept urmare, vă sfătuiesc să nu efectuați tranzacții financiare ori să începeți ceva nou.

Financiar, câștigurile sunt acelea pe care le știți, însă vor crește exagerat cheltuielile. Multe dintre ele vor fi făcute pentru casă, reparații sau modificări. Pe măsură ce va crește frica de a nu vă rămâne buzunarele goale goluțe, vă veți gândi cum să schimbați serviciul, cum să găsiți ceva mai bine remunerat. În această situație, nu recomand să vă avântați în prima propunere apărută-n cale, pentru că rezultatele vor fi tot aceleași pentru voi. Rămâneți încă fideli treburilor și activităților de rutină și mai aveți răbdare!

Afectiv, relația de cuplu pare să stagneze, sentimentele înfocate parcă s-au stins și-a mai rămas doar nostalgia vremurilor trecute. Ce-ar fi să nu vă lăsați pradă unor momente trecătoare și să găsiți mijloace de a reaprinde flacăra pasiunii?

Leu

Vă puteți stabili obiective reale și pertinente, puteți lupta pentru a le atinge, totul este să nu vă plângeți de milă și să-l luați pe NU în brațe. Comportați-vă în comunicare cu demnitate, faceți o ordine a priorităților și concentrați-vă pe cele mai importante lucruri! Iar primele 5 zile, ocoliți chestiunile dificile financiare!

Așteptați-vă la recompense pentru efortul depus până acum, pentru că ele vor veni după 6 septembrie încolo! Tot atunci, acordați atenție proiectelor vechi neterminate și duceți-le la bun sfârșit, iar dacă probleme majore profesionale vă frământă, abordați tema cu șefii și organele competente! Oricum, vor fi o mulțime de oportunități pentru a reuși, a termina ceva sau de a vă dovedi calitățile într-o nouă provocare profesională. Experiența și cunoștințele dobândite nu vor fi irosite.

A doua jumătate a lunii devine mai productivă pentru nativii care lucrează în domeniul serviciilor, comerțului, transportului sau aprovizionării micilor întreprinderi. Succesul va fi de asemenea de partea contabililor, economiștilor, agenților de asigurări și funcționarilor.

Din punct de vedere al sănătății, se impune o dietă ușoară cu numărarea caloriilor din alimentele îngurgitate și ceva sport zilnic n-ar strica. Iar dacă aveți boli cronice cunoscute, nu vă hazardați să încercați noutăți de tratamente și medicamente, ci mergeți pe cele cunoscute!

Fecioara

Cu Soarele în semnul vostru, ați pătruns deja în noul ciclu anual energetic. Totul va fi reînnoit, iar asta va contribui la activitatea și inițiativa voastră. Obstacole se pot ivi, dar veți avea capacitatea de a le simți din timp și a le ocoli. A doua jumătate a lunii va fi deosebit de activă. Puteți schimba în siguranță principii, opinii și stil de viață. Există șanse să fiți tentați de ceva nou în muncă, să vă dezvoltați intelectual și spiritual. Ajustarea planurilor este permisă, dar aici trebuie să fiții atenți. Dacă decideți să conduceți echipe, atunci obiectivele trebuie să fie realiste. Trebuie ținut cont de retrogradarea planetei voastre guvernatoare,

Financiar, nu e o lună în care să vă cuprindă teama de sărăcie, foamete ori faliment. Devine important numai să controlați pierderile și profiturile. Iar dacă fondurile nu sunt suficiente pentru nevoile vieții, atunci căutați surse suplimentare de venit!

Relațiile nu vor fi însă la înălțime, iar cele cu partenerii se pot agrava. Aceștia vor începe să emită unele pretenții, cerându-vă mai multă dăruire și atenție. Dacă nu le acordați, atunci ei pot recurge la diverse manipulări, control de sentimente și șantaj al emoțiilor.

Dar la sfârșitul lunii septembrie, macazul se schimbă, veți putea interacționa eficient cu ceilalți, vă puteți ocupa de probleme complexe. Ultimele 5 zile ale lunii sunt favorabile pentru tot felul de contacte, pentru aplanarea anumitor contradicții în sfera relațiilor.

Citește articolul complet pe click.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat