Horoscop Urania 20-26 mai

Horoscop Urania 20-26 mai

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 20 - 26 mai 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

FOTO: Shutterstock

Horoscop Urania Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec, perioada 20-22 mai este bună pentru comunicare, pentru a primi și transmite idei interesante sau utile nativului. Context bun pentru prezentarea într- un context oficial, care va permite multor nativi să se afirme în chip onorabil grație capacității lor de a se mobiliza rapid în cazul unor solicitări sau provocări importante sau care se derulează în ritm alert.

Pe 21 mai dimineața, Soarele va intra în zodia Gemenilor și, până pe 21 iunie, va tranzita acest sector căruia îi va imprima o pondere specială, dar și o energie specială, ceea ce le va permite nativilor șansa de a face scurte deplasări, de a participa la întâlniri presărate cu surprize sau în timpul cărora Berbecii pot avea surpriza unor descoperiri (informații, explicații) utile lor.

Între 22 mai dimineața și după- amiaza zilei de 24 mai, problemele domestice și familiale vor evolua într-un registru blând, dar insistent, ocupându-le destul de mult timp nativilor, care vor trebui să se confrunte și cu situații mai puțin convenabile principiilor sau intereselor lor.

Între 24 mai și 26 mai, sectorul relațiilor sentimentale se va colora și se va „încălzi” în urma intrării planetei Marte în zodia Leului, care, până pe 10 iulie, va introduce o stare de efervescență emoțională și de disponibilitate spre reacții rapide, energice, mai puțin controlate, dar ale căror spontaneitate și sinceritate îi poate deranja pe cei dragi lui sau poate prejudicia relația însăși cu aceia.

Horoscop Urania Taur

Între 20 și 22 mai dimineața, nativii din zodia Taur vor primi informații utile interesante, dar pândite de senzaţionalism sau de superficialitate, ceea ce poate reprezenta risc real.

Pe 21 mai dimineața, Soarele va intra în zodia Gemenilor și, până pe 21 iunie, va accentua importanța chestiunilor financiare în centrul cărora se vor afla munca și calitățile, vocațiile și valorile personale ce trebuie să fie valorificate.

Între 22 mai și după-amiaza zilei de 24 mai, în sectorul comunicării se profilează șansa ca nativii să afle lucruri utile, să învețe prin acumulare de date și informații, dar se va accentua și nevoia de singurătate, de interiorizare și de preocupări culturale, estetice, artistice, spirituale pentru a umple golurile unei vieți afective, în această etapă de viață.

Între 24 mai și 26 mai, viața de familie va începe să se complice, pentru că se vor acutiza disputele în care orgoliul, mândria și nevoia Taurilor de a menține un ascendent asupra rudelor vor deveni tot mai evidente, ceea ce va stârni, cum e de așteptat, replici drastice, pe măsură, din partea celor vizați.

Horoscop Urania Gemeni

Între 20 și 22 mai dimineața, trezire sau intensificare a multor calități personale pe fondul intrării, în ziua de 21 mai dimineața, a Soarelui în zodia Gemenilor: până pe 21 iunie, acesta va reprezenta un factor major de susținere astrală a celor care s-au născut în acest semn zodiacal. Astfel, nativii vor fi pentru o lună mai veseli, mai spontani, mai detașați de griji, mai inventivi.

Între 22 mai și după- amiaza zilei de 24 mai, Gemenii trebuie să adopte o atitudine mai cumpătată față de cheltuieli și trebuie să înțeleagă nevoia de a fi economi și de a conserva o serie de activități socio-profesionale care le aduc un câștig suplimentar fată de salariul stabil, chiar dacă acela este modest, pentru că le asigură obligația desfășurării unei activități de utilitate publică pe care unii nativi nu trebuie să o înțeleagă ca o corvoadă.

Între 24 mai și 26 mai, sectorul comunicării se va colora cu nuanța disputelor pe fondul intrării planetei Marte, în ziua de 20 mai, în zodia Leului. Până pe 10 iulie, el va crea premise pentru o dinamică specială în regimul știrilor și al informațiilor care va influenta multe dintre reprezentările de până acum ale nativilor ce se vor confrunta fie cu realitatea însăși, care va pune în evidentă niște adevăruri, fie cu opiniile unor preopinenți cu care Gemenii nu vor pregeta să se confrunte verbal destul de sonor.

Horoscop Urania Rac

În perioada 20-22 mai, Racii sunt relaxați mental, au o atitudine detașată de factorii de stres și au preocupări care să le abată atenția de la un mod de viaţă de muncă și de activitate împovărător, dar și beneficiul unui izvor de energie subtilă, grație intrării planetei Soarelui, în ziua de 21 mai, în sectorul casei a XII-a, ceea ce va constitui, până pe 21 iunie, un nesecat izvor de înseninare, o capacitate de decuplare de factorii care le-au acaparat mintea și gândurile, precum și șansa de a intra în posesia unor informații revelatoare.

Între 22 mai și 24 mai, Luna va tranzita zodia Racului și îi va susține pe nativi, alături de Venus, aflată în tranzit prin casa I a personalității, ceea ce va spori șansa unei vieți interioare bogate, a unor stări speciale sufletești (sensibilitate, emotivitate, empatie), dar și neșansa unor slăbiciuni sau concesii nejustificate.

Între 24 mai și 26 mai, Racii au parte de o turnură conflictuală a unei chestiuni financiare sau evoluție alarmantă, ultimativă a unui context relațional în care banii joacă un rol important (presiuni pentru a se face o plată, somații, urgențe). Acestor nativi li se recomandă să nu apeleze la prieteni în speranța unui ajutor bănesc și să nu facă afaceri cu aceștia, în această perioadă.

Horoscop Urania Leu

Între 20 și 22 mai dimineața, Leii vor avea parte de o comunicare rapidă cu cei apropiați. Timp de o lună, nativii vor avea șansa de a se întâlni cu persoane importante care, prin statutul lor special, social sau profesional, le pot oferi un sprijin real, context posibil pe fondul intrării Soarelui, în ziua de 21 mai, în zodia Gemenilor, care va controla relațiile de prietenie.

Între 22 mai și 24 mai, Leii vor putea să se lămurească cu privire la logica evenimentelor care au avut ecou în viața lor afectivă și care le sunt încă neclare, de unde și dorința de a medita asupra lor, de a strânge un plus de informații și detalii privitoare la oamenii și faptele care i-au „marcat”.

Între 24 mai și 26 mai, Leii vor avea entuziasmul de a rezolva unele chestiuni pe care le-au amânat sau pentru care nu au avut până acum tragere de inimă.

Horoscop Urania Fecioară

Între 20 și 22 mai dimineața, noi premise profesionale (oferte, schimbări, provocări, interese speciale) care îi vor motiva pe cei născuți în Fecioară să fie mai determinați și entuziasmați de ceea ce le-ar putea aduce un spor de imagine, de notorietate ori de succes.

Între 22 mai și 24 mai, relațiile de prietenie agreabile, atitudinea onestă de solidaritate umană, manifestate de persoanele apropiate nativilor, le pot consolida sentimentul că sunt prețuiți și nu sunt singuri.

Între 24 mai și 26 mai, solicitare a celor două case ale sănătății ca o consecință a intrării planetei Marte, pe 20 mai, în zodia Leului și care, până pe 10 iulie, cât va traversa casa a Xll-a, va răscoli afecțiunile mai vechi, va accentua unele disfuncții organice care privesc inima, coloana vertebrală, văzul.

Nota generală de manifestare a acestei planete în planul sănătății este imediată (bruscă), cu evoluție rapidă, va susține procesele inflamatorii, hemoragiile, puseele de hipertensiune, agitația nervoasă, aritmiile și alte tulburări cardiace. În relația lui cu Pluton, din următoarele zile, va pune la încercare circulația arterială și cea venoasă, precum și funcționarea sistemului nervos central și periferic.

Horoscop Urania Balanță

Între 20 și 22 mai dimineața, nativii din zodia Balanță au șanse pentru o mai bună comunicare în plan personal sau instituţional, au o preocupare pentru continuarea studiilor, dezvoltarea personalității sau a cunoașterii în vederea aprofundării problemelor majore de crez, de conștiință și a opțiunilor fundamentale.

Din 21 mai, când Soarele va intra în zodia Gemenilor, șansă sporită în a face unul sau mai multe drumuri în țară sau în străinătate, mai ales sub forma unor itinerarii (turnee, pelerinaje, circuite turistice) al căror scop va fi îmbogățirea experienței de viață a celor născuți în Balanță.

Între 22 mai și 24 mai, atitudine mai puțin expansivă sau tranșantă, marcată uneori de o prudentă excesivă ori chiar de timiditatea nativilor în a se angaja în susținerea sau dezbaterea unor teme de interes public. Atenție la detalii, la concluziile care, prin finețea spiritului și precizia observației, pot atrage admirația colegilor sau stima publicului.

Între 24 mai și 26 mai, relațiile de prietenie vor deveni mai dinamice, mai „aprinse”, mai conflictuale. Între nativi și prietenii lor pot apărea divergente ideologice, de gust și stil de viață, de muncă, de gestionare a veniturilor. Posibilă despărțire furtunoasă de un apropiat, dar și tulburări în grupul din care nativul face parte, care pot dura din 20 mai până pe 10 iulie. Unele Balanțe ar putea fi acuzate pe nedrept sau obligate să intre în jocul unor interese străine lor.

Între 20 mai seara și 22 mai, planeta Pluton se va afla în opoziție cu Marte, punând la încercare relațiile personale bazate pe simpatie, atracție, dragoste și înțelegere ori pe comuniune de idei.

Horoscop Urania Scorpion

Între 20 și 22 mai, Scorpionii au parte de o modificare de peisaj astral în sectorul casei a VIII-a a banilor și a beneficiilor materiale obținute prin colaborarea sau înțelegerea finală cu diferite persoane sau instituții. Pe fond, este vorba de o intensificare a capacității nativilor de a se întâlni și de a discuta o temă financiară sau de interes material. Din 21 mai, Soarele va intra în acest sector și le va da energie, curaj, determinare și combativitate.

Perioada 22 mai - 24 mai este una în care unii nativi vor simți nevoia să-și completeze pregătirea de bază într-un domeniu de studiu sau de activitate profesională și vor începe să învețe, să se documenteze, să-și ridice nivelul de performanță intelectuală și de cunoaștere.

Între 24 mai și 26 mai, sectorul carierei se va transforma în locul „fierbinte” al cerului lor de naștere. Pe 20 mai după-amiaza, planeta Marte va intra în zodia Leului și, până pe 10 iulie, va introduce accente de mare intensitate în tot ceea ce presupune exercitarea meseriei, competentă, afirmare, contestări și succes. Marte îi va „împinge” pe nativi în prim-planul atenției publice, dar îi va prinde și în vâltoarea unor conflicte sau împrejurări delicate sau chiar riscante prin consecințele pe care le-ar putea avea asupra carierei unora dintre Scorpioni dacă aceștia, provocați, nu vor ști să se oprească la timp sau nu vor putea să facă fată unor acuzații și conjuncturi complicate.

Între 20 mai seara și 22 mai, planeta Pluton se va afla în opoziție cu Marte ceea ce presupune un set de relații dificile, nedrepte sau chiar abuzive în plan personal, partenerial, profesional sau familial.

Horoscop Urania Capricorn

Între 20 și 22 mai dimineața, dialoguri, conversații, consultări cu privire la angajarea nativului sau la clauzele unui contract. Intrat în acest sector, în ziua de 21 mai, Soarele le va da nativilor, timp de o lună, un sprijin real, accentuându-le, ori de câte ori va fi nevoie, inteligența speculativă, ingeniozitatea și abilitatea de a prezenta argumentele într-un chip convingător.

Nativii vor avea nevoie de informare cu privire la o afecțiune, o medicație, o intervenție chirurgicală sau o alternativă terapeutică înaintea unei decizii finale.

Între 22 mai și 24 mai, relațiile parteneriale vor evolua într-un climat anevoios, concretizat printr-o atitudine retractilă față de propunerile și soluțiile oferite de un partener de dialog într-o negociere, într-un conflict sau într-o asociere. Unii Capricorni ar putea lăsa senzația de nesiguranță sau de timiditate ori chiar de vulnerabilitate, ceea ce le-ar sugera unor persoane lipsite de scrupule ideea de a specula această slăbiciune de moment. De aceea, întâlnirile esențiale ar trebui (re)programate după 5 iunie.

Între 24 și 26 mai, situația banilor și a intereselor materiale se va complica în urma intrării planetei Marte, în ziua de 20 mai, în casa a VIII-a. Până pe 10 iulie, întâlnirile și dialogurile vor fi mai dure în premise, mai aspre în ton, mai radicale în soluții și mai greu de controlat de către nativi, care pot trăi senzația unei situații fără ieșire și să ia în calcul cedarea în fața premiselor susținute de partea adversă.

Horoscop Urania Vărsător

Între 20 și 22 mai, sectorul relațiilor sentimentale va fi modificat, în nota generală, pe fondul influenței pe care emoțiile și trăirile nativilor le vor suferi în urma intrării Soarelui, în ziua de 21 mai, în zodia Gemenilor. Noul context îi va face pe Vărsători simpatici, plăcuți, inventivi, atrăgători, originali, plini de viață, dar nu foarte profunzi și nu neapărat serioși în relațiile pe care le vor angaja. Aventurile lor vor fi frumoase, incitante, dar scurte și fără viitor.

În perioada 22-24 mai, nativii din zodia Vărsător, au parte de o evoluție normală a stării de sănătate și la locul de muncă, dar vor avea parte de obstacole în relația cu partenerul.

E de luat în calcul acutizarea unor conflicte nerezolvate de mult timp, complicarea unor proceduri juridice sau legale (oficiale) de orice tip sau ostilitatea părții adverse manifestate nedrept, nejustificat și sugerând sau chiar fiind o strategie a șicanelor.

Horoscop Urania Pești

Între 20 și 22 mai dimineața, conversații mai mult sau mai puțin edificatoare în jurul unei teme domestice sau a unei probleme de familie pe care un nativ din Pești trebuie să o gestioneze, drept care va simți nevoia să se informeze, să se consulte, să prospecteze segmentul de viață care îl interesează. Pe 21 mai dimineața, Soarele va intra în zodia Gemenilor și, până pe 21 iunie, va tranzita sectorul relațiilor de familie, al chestiunilor patrimoniale și al aspectelor locative și va genera oarecare neliniște, menținând un sentiment de nesiguranță cu privire la viitorul unor bunuri al căror regim se pare că va cunoaște niște schimbări de care nativul nu e foarte convins, care nu-l bucură și nici nu-i deschid vreo perspectivă favorabilă.

Între 22 mai și după-amiaza zilei de 24 mai, univers afectiv patronat de planeta Venus, care le va insufla Peștilor un plus de emotivitate, de sensibilitate sau chiar de slăbiciune omenească fată de cei dragi lor.

Între 24 mai și 26 mai, axa celor două case ale sănătății se va modifica în urma impactului pe care îl va avea intrarea planetei Marte, în ziua de 20 mai, în zodia Leului. Aceasta, până pe 10 iulie, va solicita din plin inima și sistemul vascular și cel nervos.

Între 20 mai seara și 22 mai, planeta Pluton se va afla în opoziție cu Marte, angajând casa comunicării, a deplasărilor, a studiului și a examenelor, precum și casa relațiilor cu frații și vecinii, vulnerabilizându-le pe toate. Atenție la tot ce privește sectorul muncii, atât sub aspectul relațiilor interumane, cât și al unor negocieri care se poartă „peste capul” angajaților. Nu neglijați informațiile care circulă în aceste zile cu privire la viitorul instituției.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”