„Hot mama!”/Anna Lesko, la cules de lavandă în costum de baie

„Hot mama!”/Anna Lesko, la cules de lavandă în costum de baie

Are 42 de ani, dar arată senzațional! Anna Lesko este recunoscută pentru aparițiile incendiare, iar contul de Instagram al vedetei este plin de fotografii cu ea în ipostaze sexy.

Recent, artista a ieșit la cules de lavandă și nu oricum, ci într-un costum de baie minuscul. Anna și-a etalat formele sexy și trupul bronzat uniform, iar fanii au complimentat-o instant. Mai mult, solista are un look natural în imaginile postate și nu poartă pic de machiaj.

“Nr.1 forever!”, “Amazoană!”, “Hot mama!”, “Tot bine arăți!”, “Simbol de frumusețe femină”, “Cea mai frumoasă femeie din showbizul românesc!” sau “Tinerețe fără bătrânețe!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Anna pe Instagram.

Cântăreața are aproape jumătate de milion de fani pe contul de socializare. Admiratorii o complimentează zilnic pentru felul în care arată și pentru ipostazele îndrăznețe. Solista s-a întors recent din vacanță. Anna a petrecut câteva zile la Milano, oraș supranumit și capitala modei.

Fotografii: Instagram SURSA: protv.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...