I-a intrat frica în oase? Putin a ordonat măsuri draconice de securitate la Kremlin, după lichidarea propagandistei Daria Dughina

I-a intrat frica în oase? Putin a ordonat măsuri draconice de securitate la Kremlin, după lichidarea propagandistei Daria Dughina

După asasinarea propagandistei Daria Dughina, Vladimir Putin se teme că îl așteaptă aceeași soartă. În ultimele zile, gardienii de la Kremlin au intensificat măsurile de securitate.

Este din ce în ce mai dificil să intri în zona administrației prezidențiale. Cei care nici măcar nu au fost opriți la un punct de control înainte de atentatul asupra Dughinei sunt supuși unei percheziții amănunțite.

Canalul de Telegram ”Insider” scrie despre acest lucru, pe baza rapoartelor din presa rusă. Dimineața se formează ambuteiaje la intrarea în Administrația Prezidențială din Moscova.

Acest lucru se datorează măsurilor de securitate sporite. Schimbările au coincis cu aruncarea în aer a mașinii propagandistei Daria Dugina în regiunea Moscovei.

Putin este îngrijorat că ar putea fi următorul pe listă pentru lichidare. "Acum toate mașinile care intră pe teritoriul AP sunt inspectate cu atenție, pe dedesubt și în portbagaj.

Șoferul este obligat să ”plece", se spune în mesaj. În câteva minute, sunt verificate și autocarele personalului superior, inclusiv pasagerii VIP.

Kremlinul a trimis un ordin similar de întărire a măsurilor de securitate către alte departamente.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...