Ialomiţa: Patru cadre de la Ambulanţa Ţăndărei, confirmate cu COVID-19; activitatea a fost suspendată

Ialomiţa: Patru cadre de la Ambulanţa Ţăndărei, confirmate cu COVID-19; activitatea a fost suspendată

Patru cadre ale Serviciului de Ambulanţă Ţăndărei au fost confirmate cu COVID-19, fiind dispusă măsura de izolare la domiciliu a întregului personal medical şi suspendarea activităţii acestuia, a anunţat, marţi, Prefectura Ialomiţa.

Potrivit sursei citate, Spitalul Ţăndărei va fi deservit de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Slobozia.

Primul caz de infecţie cu noul coronavirus la Serviciul de Ambulanţă Ţăndărei a fost depistat în data de 11 aprilie, iar două zile mai târziu, pe 13 aprilie, au mai fost înregistrate încă trei cazuri, în urma testării întregului personal medical, asistente si ambulanţieri contacţi cu primul caz pozitiv.

"Doua dintre aceste persoane au fost internate în ziua depistării la Spitalul Suport COVID-19 Feteşti şi una la Spitalul Colentina, motiv pentru care s-a dispus măsura de izolare la domiciliu a întregului personal medical din cadrul Serviciului de Ambulanţa Ţăndărei şi suspendarea activităţii acestuia", a precizat sursa citată.

În judeţul Ialomiţa, sunt confirmate cu COVID-19 un număr de 108 persoane, 430 persoane se află în carantină, 529 persoane sunt autoizolate şi monitorizate la domiciliu, 133 persoane sunt ieşite din izolare, iar opt persoane au fost declarate vindecate. AGERPRES / (A - AS - autor: Dorin Ivan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie