Iaşi: 18 percheziţii desfăşurate de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri

Iaşi: 18 percheziţii desfăşurate de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri

Procurorii DIICOT - ST Iaşi, împreună cu ofiţeri BCCO Iaşi şi SCCO Vaslui, au efectuat, marţi, 18 percheziţii domiciliare în judeţul Iaşi, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, persoanele cercetate în acest dosar sunt suspectate că au înfiinţat mai multe culturi de cannabis, pe care ulterior le-au îngrijit, în scopul obţinerii unor importante cantităţi de cannabis destinate comercializării en-gros.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, suspecţii au achiziţionat cantităţi importante de droguri de mare risc, pe care, ulterior, le-au comercializat tinerilor de pe raza municipiului Iaşi şi a oraşului Hârlău.

"Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare, au fost identificate două culturi de cannabis indoor şi outdoor, precum şi droguri de mare risc", se arată în comunicatul DIICOT.

Anchetatorii susţin că la sediul ST Iaşi al DIICOT urmează să fie aduse, în vederea audierii, un număr de zece persoane. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

3 Așa o fi?

4 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina