Iaşi: Tânărul din Vaslui care şi-a tăiat gâtul cu drujba, operat la Spitalul Sf. Spiridon

Iaşi: Tânărul din Vaslui care şi-a tăiat gâtul cu drujba, operat la Spitalul Sf. Spiridon

Tânărul din judeţul Vaslui care şi-a tăiat gâtul cu drujba a fost dus în sala de operaţii a Clinicii ORL din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost adus cu ajutorul elicopterul SMURD Iaşi.

Coordonatorul SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, a declarat sâmbătă că în momentul în care a fost preluat , bărbatul în vârstă de 23 de ani avea o hemoragie puternică provocată de o plagă tăiată cu drujba în zona gâtului.

"Am aterizat undeva la marginea pădurii, unde acest tânăr se afla în şoc emoţional, cu o plagă tăiată la nivel cervical. Plaga a afectat traheea, laringele şi mai multe structuri ale regiunii cervicale. Din fericire, nu a fost afectat pachetul vascular de la acest nivel, şi nici vasele mari de la nivelul gâtului. A fost tratat la UPU, după care a fost dus în sala de operaţie de la Clinica ORL, unde s-a început intervenţia chirurgicală. Sperăm să aibă o evoluţie bună", a spus prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi. AGERPRES/(A - autor: Daniela Malache, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

4 Mădălina Ghenea și punct

5 Alexandra Stan, din nou aproape goală