Icardi a încercat să înscrie ca Messi și Suarez, dar s-a făcut de râs. Penalty hilar, ratat cu poarta goală VIDEO

Icardi a încercat să înscrie ca Messi și Suarez, dar s-a făcut de râs. Penalty hilar, ratat cu poarta goală VIDEO

Galatasaray a avut meci cu Istanbulspor marți seară, partidă în care vedeta Mario Icardi s-a făcut de râs. Până la urmă, tot atacantul a rezolvat întâlnirea, marcând golul victoriei.

Galatasaray a beneficiat de un penalty pe care l-a executat Kerem Akturkoglu. Acesta și atacantul argentinian trecut pe la Inter Milano și PSG au vrut să repete o schemă inventată de legendarul Johan Cruyff și folosită, în 2016, de Messi și Suarez, la Barcelona. Akturkoglu a mimat șutul de la 11 metri, păcălindu-l pe portar să plonjeze pe un colț, după care i-a pasat scurt lui Mauro Icardi.

Mauro Icardi e vedeta celor de la Galatasaray. Foto Getty images

Venit din afara suprafeței de pedeapsă, argentinianul nu trebuia decât să împingă mingea în poarta rămasă goală, însă a trimis, inexplicabil, pe lângă, din 10 metri. Coechipierii și-au pus mâinile în cap, la fel a făcut-o și vedeta lui Galatasaray, care a început să râdă. Fază s-a viralizat pe internet, adunând rapid două milioane de vizualizări.

Lucrurile s-au încheiat cu bine pentru echipa lui Okan Buruk. Cei doi jucători au rezolvat meciul în minutul 42, când Mauro Icardi a înscris din pasa aceluiași Kerem Akturkoglu și Galatasaray a învins-o pe Istanbulspor în deplasare cu 1-0.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat