Idiotul dracului! Citiți și voi ce-a scris purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere PSD pe Facebook! Fraților, dobitocii ăștia ne jignesc pe banii noștri!

Idiotul dracului! Citiți și voi ce-a scris purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere PSD pe Facebook! Fraților, dobitocii ăștia ne jignesc pe banii noștri! Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, a reacționat cu un mesaj halucinant la criticile aduse poliției după sancționarea fără bază legală a posesorului autoturismului cu numărul de înmatriculare MUIE PSD”. Acesta le-a transmis criticilor, pe pagina de Facebook a poliției române, să nu mai apeleze la oamenii legii când îi fură sau îi agresează cineva, ci să ceară ajutor vecinilor sau ”popilor”.

“Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, a scris Munteanu în recenzia lăsată pe pagina de Facebook a poliției.

Mesajul său vine după ce peste 31 de mii pe oameni au lăsat recenzii negative la adresa poliției în urma acțiunii în forță împotriva lui Răzvan Ștefănescu, posesorul autoturismului cu numărul de înmatriculare ”M..E PSD”.

Ulterior, ca orice slugă pesedistă, Munteanu și-a șters mesajul de pe Facebook.

Zeci de persoane care au lăsat recenziile negative au semnalat faptul că au fost raportați la Facebook, iar conturile le-au fost suspendate temporar.

Câteva dintre mesajele lăsate pe pagina de Facebook a poliției române:

Valentin Ionita reviewed Politia Romana – 1 star: O clica mafioata platita din bani publici si in acelasi timp impotriva poporului si a oamenilor simpli si cinstiti!! Clica psd.ista acctioneaza bine organizat in prinderea infractorilor de rand. Cei din rang inalt fiind facilitati!! Rusine POLITIA ROMANA, M..E PSD!!!

Florin Macarie reviewed Politia Romana – 1 star: Cu toate ca sunt agenti care ar merita statuie, majoritatea tineri, dinozaurii care conduc aceasta institutie si sunt in functie datorita slugarniciei politice va aduc doar minus de imagine. Dezamagitor!

Liviu Totolici reviewed Politia Romana – 1 star: Imi pare rau de oamenii capabili din Politia Romana. Rusine pentru restul care nu fac decat sa protejeze niste penali!

Mihai Negrea reviewed Politia Romana – 2 star: Politia Romana a devenit instrument de represiune al psd impotriva cetatenilor pe care ar trebui sa-i apere. Decat cu astfel de institutie mai bine ne lipsim.

Nicoleta Bernic Gheorghiu reviewed Politia Romana – 1 star: Politia ar trebui sa fie independenta politic.

Bogdan Chiorean Petric reviewed Politia Romana – 1 star: Siguranta si incredere, pentru cine?

Costel Barac reviewed Politia Romana – 1 star: Sunteți Poliția politică a PSD. Cenzurați prin abuz dreptul la liberă exprimare al cetățenilor care vă plătesc salariile. Nu veți scăpa niciodată de reflexul obedienței politice necondiționate, nu-i așa? Rușine!

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a mințit Dăncilă despre angajarea fiului și, mai ales, cum a băgat în față adopția, cu nemernicie tipic pe…

2 VIDEO Sondaj pe stradă în București. Iohannis are un scor zdrobitor. Pensionară: „Este rușinos să fie Dăncilă …

3 Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți

4 A murit Corina Untilă, unul dintre eroii veritabili din decembrie '89: „Am fost împuşcată de armata propriei m…

5 HOPA! Bogdan Aurescu și Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, discuții despre ridicarea vizelor românilor

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!