IGPF: Nouăsprezece cetăţeni din Irak, Palestina şi Siria, opriţi la frontiera cu Ungaria

IGPF: Nouăsprezece cetăţeni din Irak, Palestina şi Siria, opriţi la frontiera cu Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu au depistat nouăsprezece cetăţeni din Irak, Palestina şi Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în vestul Europei, a informat sâmbătă IGPF.

Astfel, vineri, 21 februarie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu, judeţul Arad, au desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Aceştia au depistat, în jurul orei 18,00, la aproximativ 100 de metri de graniţă, un grup format din nouăsprezece persoane, care se îndrepta pe jos spre teritoriul Ungariei.

Toţi cetăţenii străini, 14 bărbaţi, o femeie şi 4 copii au fost preluaţi şi transportaţi la sediul Sectorului P.F. Turnu pentru cercetări. În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că grupul este format din cetăţeni din Irak (12), Siria (6) şi unul din Palestina, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, iar minorii între 6 şi 16 ani. Din primele declaraţii ale celor în cauză s-a mai stabilit că aceştia doreau să ajungă în Ungaria, având ca destinaţie finală state din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră continuă cercetările faţă de cetăţenii străini, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…

2 Așa o fi? / Scârbos personaj! Jegoase încrengături!

3 VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcăria din Grecia

4 VIDEO Șoșoacă, în delir de vară: „Suntem singurul imperiu neînvins, imperiul belasgo-traco-geto-dac!“

5 EBA, în costum de baie de 600 de euro