IGPR: O mașină ce rula cu 236 km/h a intrat în parapeți pe autostrada A3

IGPR: O mașină ce rula cu 236 km/h a intrat în parapeți pe autostrada A3

Un autoturism ce rula cu 236 km/h pe autostrada A3 a intrat în derapaj și a lovit parapeții metalici ai autostrăzii din partea dreaptă a direcției de deplasare, informează biroul de presă al Inspectoratului General al Poliției Române.

"În data de 11 iunie, în jurul orei 13,51, un bărbat de 20 de ani, domiciliat în Alba-Iulia, jud. Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe Autostrada A3 Turda-Borș, în dreptul km15+900 m, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Cel în cauză a motivat că i-a sunat telefonul, moment în care a intrat în derapaj și a lovit parapeții metalici ai autostrăzii din partea dreaptă a direcției de deplasare", precizează sursa citată.

Accidentul rutier a fost filmat și înregistrat video de aparatul radar, autoturismul fiind înregistrat cu viteza de 236 km/h.

Potrivit sursei citate, accidentul rutier s-a soldat cu pagube materiale, iar până la înlăturarea obstacolului se circulă pe banda de urgență, pe o distanță de aproximativ 300 m.

AGERPRES / (AS — autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”