Îi priește relația cu Andreea Bălan! Tenismenul Victor Cornea a ajuns în a opta finală din 2023

Îi priește relația cu Andreea Bălan! Tenismenul Victor Cornea a ajuns în a opta finală din 2023

Victor Cornea, jucătorul care se iubește cu cântăreața Andreea Bălan, și austriacul Philipp Oswald s-au calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului ATP Challenger de la Banja Luka (Bosnia și Herţegovina). Cei doi au trecut de bolivienii Boris Arias și Federico Zeballos, scor 6-4, 6-3.

Victor Cornea și-a găsit fericirea în brațele Andreei Bălan. Foto Instagram

Principalii favoriţi s-au impus după o oră şi 23 de minute în faţa bolivienilor. Victor Cornea şi Philipp Oswald şi-au asigurat un cec de 4.050 de euro şi 60 de puncte ATP la dublu. În finala turneului de la Banja Luka, românul și austriacul vor juca împotriva cuplului Andrey Golubev (Kazahstan)/Denys Molchanov (Ucraina).

Victor Cornea (29 de ani, locul 76 ATP la dublu) va disputa a opta finală din acest an. Românul s-a impus până acum la Oeiras, San Remo, Rovereto, Tenerife și Oeiras 5. El a fost însoțit la mai multe turnee de iubita sa.

Mesaj de felicitare de la Andreea Bălan

Victor Cornea a recunoscut că relația cu artista Andreea Bălan a avut un impact pozitiv asupra carierei sale. "Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță.

O apreciez foarte mult (n.r. - pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

image

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează", a spus Victor Cornea, la emisiunea "Așii Tenisului" de la Digi Sport.

Pentru calificarea în finala turneului de la Banja Luka, jucătorul român a fost felicitat de iubita sa. Andreea Bălan a postat pe Instagram o fotografie cu rezultatul partenerului săi din semifinalele turneului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat