Ilfov: Cazul fetiţei găsite pe stradă cu urme de violenţă în zona capului - o femeie de 31 de ani, reţinută de poliţişti

Ilfov: Cazul fetiţei găsite pe stradă cu urme de violenţă în zona capului - o femeie de 31 de ani, reţinută de poliţişti

O femeie de 31 de ani a fost reţinută de poliţiştii de la Voluntari şi va fi prezentată, sâmbătă, judecătorului de drepturi şi libertăţi în cazul fetiţei de 9 ani, găsită în urmă cu o săptămână pe stradă, având lovituri în zona capului.

"În urma probatoriului administrat, femeia în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore de către poliţiştii oraşului Voluntari sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorilor, iar, ulterior, a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale. În urma propunerilor formulate de unitatea de parchet competentă, persoana reţinută urmează să fie prezentată în cursul zilei de astăzi judecătorului de drepturi şi libertăţi pentru a dispune în consecinţă", informează sâmbătă Poliţia Ilfov, într-un comunicat de presă.

Sursa citată reaminteşte că pe 11 noiembrie, în jurul orei 9,23, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 9,20, a găsit pe stradă o fetiţă de 9 ani, care prezenta urme de violenţă fizică în zona capului.

Victima a fost transportată imediat de către un echipaj medical la o unitate spitalicească din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii din Voluntari s-au deplasat la unitatea medicală din Bucureşti, unde minora a fost transportată, pentru efectuarea activităţilor specifice din competenţă.

La data de 19 noiembrie, minora a fost preluată de reprezentanţii DGASPC Ilfov şi instituţionalizată într-un centru de specialitate. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela

2 Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

3 „Ești o curvă, mi-ai furat bărbatul! Știu că acum este la tine și v-o trageți” / Caz stupefiant în Capitală. Soț…

4 Păduchele din frunte / Ghiță, în coasta președintelui Vucic la înmormântarea patriarhului Serbiei

5 Scandal sexual în una dintre cele mai bogate familii din lume. Suma primită de garda de corp de la Prinţesa Ha…