Imagine-SIMBOL. Tudor Chirilă, la datorie în Piața Victoriei!

Imagine-SIMBOL. Tudor Chirilă, la datorie în Piața Victoriei!

Imagine-SIMBOL. Tudor Chirilă, la datorie în Piața Victoriei! Mesajul amar al artistului. Tudor Chirila s-a aflat si marti seara in Piata Victoriei pentru a protesta fata de intentiile PSD de a da ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere. In afara de Chirila, in piata mai era doar o singura protestatara.

„Ce am avut de spus am spus ieri. Suntem si mai putini azi, dar e ok”, a scris, amar, Chirila pe Facebook.

Ce spunea Chirila, luni, cand in Piata Victoriei erau doar trei protestatari

„Noi suntem fraierii care nu realizam ca traim intr-o Romanie extraordinara, plina de spitale, de autostrazi, de locuri de munca. Nu inteleg de ce lumea este nemultumita de acest partid care a adus Romaniei numai bine”, a spus Chirila ironic.

El a adaugat apoi ca va continua sa vina in Piata Victoriei chiar daca numarul protestatarilor va continua sa fie redus.

„Suntem aici ca sa nu regretam ca nu am fost aici. Faptul ca un numar tot mai mic de romani iese in strada, in timp ce la Budapesta sunt peste 10.000 de oameni pentru lucruri mai putin grave, este un semnal nasol pentru noi. Suntem aici, vom veni si maine seara, o sa petrecem un Craciun cu speranta ca cineva ne va face cadou candva putina democratie.

Sunt multe mesaje care ne spun ca am venit degeaba. Am venit pentru noi, pentru dreptul nostru de a fi cetateni”, a adaugat Chirila.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un asemenea animal ar trebui arestat!

2 „Valorile” României / Șpriț de 2 miliarde € la un restaurant de pe malul lacului Herăstrău!

3 Așa o fi?

4 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

5 Imbecilul ăsta este senator PSD! Dobitocul se laudă că l-a oprit pe Iohannis să-i oblige pe copii să se mastur…