Imagini de neprivit. Sute de copii duși cu arcanul să pupe moaște, la Voluntari!

Imagini de neprivit. Sute de copii duși cu arcanul să pupe moaște, la Voluntari!

Imagini de neprivit. Sute de copii duși cu arcanul, să pupe moaște, la Voluntari! Bucureștiul, condus de una care face reclamă, pe Facebook, la pupatul moaștelor Sfântului Stelian! Sute de copii din scolilele si gradinitele din Voluntari au fost nevoiti sa sarute moastele aduse in „catedrala” din oras de catre primarul Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea.

Pelerinajul copiilor a fost organizat de catre o institutie publica, Directia de Asistenta Educationala Voluntari, care se subordoneaza Primariei Voluntari. Primarul Pandele a fost foarte mandru de acest eveniment in care au fost implicati pana si copii de gradinita, distribuind pe Facebook imagini cu copii la moaste.

„Cu mic cu mare, copiii din gradinite si scoli au mers si astazi la Catedrala din orasul Voluntari pentru a se inchina la Cinstitul Brau al Maicii Domnului si la Moastele Sf Cuv. Stelian”, se afirma pe pagina de Facebook a Directiei de Asistenta Educationala Voluntari.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat inca de acum o saptamana ca la „catedrala” din Voluntari vor fi aduse Cinstitul Brau al Maicii Domnului si Moastele Sfantului Stelian. Anul trecut, ea a detaliat ce „minuni” poate face braul.

„Cinstitul Brau al Maicii Domnului, de la Manastirea Katoxenia, din Grecia, si Moastele Sfantului Stelian, ocrotitorul copiilor, vor fi aduse spre inchinare la Catedrala din Voluntari, saptamana viitoare (9-14 mai). Rugaciunea sa va fie ascultata”, a postat Firea pe Facebook.

„Rugaciunile la Braul Maicii Domnului sunt grabnic ajutatoare pentru sanatate, depasirea greutatilor, liniste si pace sufleteasca. Si eu m-am rugat, in Grecia, la Braul Maicii Domnului, acum cativa ani, si rugaciunea mi-a fost ascultata. Acum avem o ocazie rara de a ne indrepta rugaciunea la Braul Maicii chiar pe meleagurile noastre! Sa va fie ascultata si indeplinita rugaciunea!”, scria Firea in 2016.






Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale