IMBECILA dracului! Dăncilă, mesaj VIOLENT împotriva Uniunii Europene! Acuză Ingerințe grave în treburile interne! „Nu mai putem accepta ca românii să fie certați”

IMBECILA dracului! Dăncilă, mesaj VIOLENT împotriva Uniunii Europene! Acuză Ingerințe grave în treburile interne! „Nu mai putem accepta ca românii să fie certați”

IMBECILA dracului! Dăncilă, mesaj VIOLENT împotriva Uniunii Europene! Acuză Ingerințe grave în treburile interne! „Nu mai putem accepta ca românii să fie certați”.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis marți seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3, un mesaj profund antieuropean ca reacție la raportul MCV și la rezoluția adoptată de Parlamentul European, ambele demersuri fiind criritce la adresa majorității PSD-ALDE și la ofensiva acesteia împotriva independenței Justiției și a luptei anticorupție.

De la 1h01:38:

„Nu mai putem accepta ca românii să fie certați pentru ceea ce se face peste tot în Europa sau să li se ceară lucruri pe care nu le face nimeni în Europa”, a declarat Viorica Dăncilă.

În ceea ce privește rezoluția adoptată de Parlamentul European, prim-ministrul a spus că este un demers politic.

„Este profund incorectă și în câteva puncte nu are temei deloc, iar în altele nu se referă deloc la România. Este expresia intereselor electorale ale marilor grupuri politice, popularii (PPE) și socialiștii (PES, familia politică din vare face PSD – n. red.)”, a susținut Dăncilă. Ea a precizat că este de neînțeles critica aruncată de către Parlamentul European asupra Jandarmeriei, susținând că intervenția forțelor de ordine din alte țări membre UE este perfect identică. ”Regret că europarlamentarii români au votat împotriva României. E trist să vezi român votând împotriva României”, a mai spus ea.

Cât despre raportul MCV făcut public de Comisia Europeană, Dăncilă a spus că este ”dezamăgită și revoltată”.

”Dezamăgită pentru că nu e drept și corect câtă vreme argumentele României nu sunt luate în considerație. Am fost în Parlamentul European, am vorbit despre România, am adus în atenția Parlamentului European și a domnului Timmermans anumite lucruri pe care acum nu poate spune că nu le știe, mă refer la protocoale. Revoltată pentru că României i se cer lucruri de neacceptat într-o altă țară europeană, de exemplu să suspendăm imediat legile votate de Parlament și validate de Curtea Constituțională. Este o ingerință gravă în treburile interne ale unui stat membru. Nimeni nu are dreptul să intervină în procedurile de numire sau revocare a unor procurori”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Premierul a lansat acuzații și la adresa președintelui Klaus Iohannis, despre care a spus că îli dorește ”anarhie și instabilitate politică”.

”Klaus Iohannis, prin îndemnurile de a răsturna Guvernul, deservește profund interesele României. Resping și condamn o astfel de atitudine distructivă a președintelui României. ce vrea președintele? Anarhie și instabilitate politică?”, a spus șefa Guvernului.

”Este evident că domnul președinte a făcut o obsesie personală din dărâmarea actualului Cabinet pentru a avea Guvernul său după modelul Cioloș. Acest Guvern va supraviețui atacurilor fără precedent din ultimele zile”, a mai susținut Dăncilă.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”